Λαμία κορυφής έσπασε το αήττητο της Ζακύνθου

Η Ζάκυνθος υποδεχόταν τη Λαμία στο ντέρμπι κορυφής με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 και να αναρριχώνται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Λαμία υποχρέωσε στην πρώτη της τη Ζάκυνθο.

Οι δύο ομάδες ήταν αήττητες και σε ένα ποιοτικό παιχνίδι η Λαμία έδειξε διάθεση να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε. Στο 31′ μετά από τη γυριστή κεφαλιά του Γκούρμα μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη δίνει το προβάδισμα στη Λαμία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, είχαν κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Ζάκυνθος (Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Τσόπελας, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Οικονόμου, Πέττας (60′ Αποστόλου), Ευθυμιάδης, Κρισμάρεβιτς (77′ Κρολ), Βαρέλα, Παπαδημητρίου (67′ Χατζησάββας).

Λαμία (Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Τσαμούρης, Κωστόπουλος, Φατιόν, Καμαρά, Μουμίν (59′ Νεόφυτος), Βασιλόγιαννης (76′ Χαϊκάλης), Γκούρμα, Γενγκά (88′ Αντωνόπουλος).

Στο παιχνίδι που ο Εθνικός Γαζώρου υποδεχόταν τον Απόλλωνα Κλαμαριάς ο Ιβάν Ναστέβσκι στο 78′ λύτρωσε τους γηπεδούχους και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Εθνικός ήταν ανώτερος και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερνε να βρει δίχτυα. Στο 78′ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ναστέβσκι κερδίζει τις κόντρες και νικά τον Βρονταρά.

Εθνικός Γαζώρου (Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος, Σαββίδης (10′ Πάλλας, 75′ Ναστέβσκι), Κωφοκώτσιος, Τσιλούλης, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Μαρίνου (86′ Παναγιωτίδης), Κουκόλης).

Απόλλων Καλαμαριάς (Διλμπέρης): Βρονταράς, Βαγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Ευσταθίου, Κατσιαρός (8′ Κουρούπης), Νατσιόπουλος, Τσούτσης (46′ Αναστασίου), Παπαστεριανός, Ολίσε, Β. Παπαδόπουλος (78′ Καπετάνος), Ακασού.

Σχετικά άρθρα