Άνετος ο Πλατανιάς

Σε ένα παιχνίδι που δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική αφού η Νίκη Βόλου έπαιζε με 10 παίκτες από το 5ο λεπτό, ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη με 3-1 στην Κρήτη.

Η κόκκινη κάρτα του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Πλατανιάς δεν ήταν καταιγιστικός αλλά διατηρούσε με άνεση το πάνω χέρι του αγώνα και τα 90′ λεπτά.

Α’ ημίχρονο:

Στην πρώτη μόλις φάση του αγώνα ο Ταΐρης ανατρέπει τον Τόρες με τον Θάνο δείχνει την άσπρη βούλα αλλά και την απευθείας κόκκινη στον πορτιέρο της Νίκης. Ο Δήμιζας παίρνει την θέση του Νικλητσιώτη και ο Ναζλίδης αναλαμβάνει την εκτέλεση, ωστόσο ο Δήμιζας θα αποκρούσει. Στο 12′ όμως ο Τόρες θα βρει όμορφα τον Ναζλίδη, η οποίος αυτή τη φορά θα νικήσει τον τερματοφύλακα της Νίκης και θα κάνει το 1-0. Στο 23′ και στο 24′ δύο σουτ του Τζουράκη δεν θα ανησυχίσουν τον Δήμιζα ενώ στο 42′ η κεφαλιά του Κουλιμπαλί θα περάσει άουτ. Στο 45′ ο Ζιλβάν Γκόμεζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Δήμιζα και θα γράψει το 2-0.

Β’ ημίχρονο:

Όπως έκλεισε το πρώτο μέρος έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Στο 53′ ο Γκόμεζ με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Τσουράκη κάνει το 3-0. Στο 56′ ένα σουτ του Τόρες θα περάσει λίγο άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αφού το παιχνίδι είχε κριθεί ωστόσο η Νίκη στο 73′ κατάφερε να μειώσει και να πετύχει το γκολ της τιμής. Ο Αναστασόπουλος κλέβει τη μπάλα από τον Τετέ, ανοίγει ωραία τη μπάλα στον Σκούρτη ο οποίος με ωραία κίνηση δημιουργεί χώρο και να νικάει τον Ολιμπά από το ύψος του πέναλτι. Καμία άλλη φάση δεν έγινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να έχουν αποδεχθεί το τελικό αποτέλεσμα αλλά τον Χριστόπουλο να φωνάζει στους παίκτες του να πετύχουν και άλλο γκολ.

Που κρίθηκε:

Αναμφισβήτητα η κόκκινη κάρτα του Ταΐρη έπαιξε καθοριστικό ρόλο και ήταν το σημείο κλειδί που έδωσε την αριθμητική υπεροχή στους γηπεδούχους και τα ηνία του αγώνα.

Παίκτης από χρυσάφι:

Ο Γκόμεζ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Δημιούργησε φάσεις για τους συμπαίκτες του, πέτυχε και γκολ. Είναι σίγουρα από τους διακριθέντες του αγώνα.

Η σφυρίχτρα:

Σωστό το πέναλτι που υπέδειξε. Σωστή και η κόκκινη κάρτα στο Ταΐρη. Δεν επηρέασε με λάθος απόφαση την εξέλιξη του αγώνα ο Θάνος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά (66’ Αποστολόπουλος), Ιτούα, Ζαραδούκας (72’ Δημήτρης), Τετέ, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γκόμες (76’ Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης, Τόρες

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Ιβένς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Μαρινάκης, Κοτσαρίδης (46’ Αναστασόπουλος), Νικλητσιώτης (6’ Δήμιζας), Μάρτινς, Μαχλελής, Μουζακίτης (86’ Τζιώρας), Σκούρτης

Σχετικά άρθρα