Με Ζάρα και Παπαμακάριο η Δράμα τον Απόλλωνα

Ο ΚΑΟΔ σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι πήρε τη νίκη με 82-76 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ζάρα ο οποίος σημείωσε 21 πόντους. Καταλυτικός και ο Παπαμακάριος με 13 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Ισορροπημένο το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. ΚΑΟΔ και Απόλλωνας δεν μπορούσαν να πάρουν διαφορά. Κάλογουεϊ και Ζάρας ήταν εκείνοι που τραβούσαν το κάρο του σκοραρίσματος για τις δύο ομάδες ενώ δεν έλειψαν τα νεκρά διαστήματα. Ο ΚΑΟΔ με το τέλος της πρώτης περιόδου ήταν μπροστά με 16-14.

Ο Απόλλωνας στη δεύτερη περίοδο δεν κατάφερε να αμυνθεί αποτελεσματικά και ως συνέπεια δέχθηκε 26 πόντους. Από την άλλη μεριά η Δράμα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την επιθετική παραγωγικότητα καθώς στην άμυνα δεχόταν 21 πόντους. Ο Λο είχε πετύχει 12 πόντους και ήταν ο κορυφαίος μέχρι εκείνη την ώρα για τον ΚΑΟΔ την ώρα που ο Απόλλωνας είχε επιθετική πολυφωνία. Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 42-35. Καταλυτικός ήταν ο Παπαμακάριος στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ.

Στην τρίτη περίοδο ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Παπαμακάριου και πλησίασε στο σκορ για το 48-45 με το τρίποντο του Ελ Αμίν στα 6.50 πριν το τέλος. Ο Μέξας σήκωσε εσπευσμένα τον έμπειρο γκαρντ ο οποίος έβαλε ψυχραιμία και μυαλό στο παιχνίδι των γηπεδούχων και ο ΚΑΟΔ ανέβασε ξανά τη διαφορά. Καθοριστική ήταν και η ευστοχία έξω από τα 6,75 για τους γηπεδούχους. Στα 2.10 πριν το τέλος η Δράμα ήταν μπροστά με 10, για το 62-52 ενώ το τέλος της περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 64-58 με τον Ελ Αμίν να είναι μόνος του από πλευράς Απόλλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στην τέταρτη περίοδο και να περάσουν μπροστά στο σκορ στα 4 λεπτά πριν τη λήξη για το 71-70. Όμως ο Μέξας είχε σε μεγάλη μέρα τους Ζάρα και Παπαμακάριο και κατάφερε να κρατήσει τα ηνία του αγώνα. Τελικό σκορ 82-76 και νίκη για τον ΚΑΟΔ.

Σχετικά άρθρα