Χ. Μαρκόπουλος: «Είναι ακόμη νωρίς»…

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος την ήττα του Κοροίβου στην Αμαλιάδα από τον Πανελευσινιακό.

Ο κόουτς του Κοροίβου επισήμανε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κριθεί οτιδήποτε στο Πρωτάθλημα: «Η ομάδα της Ελευσίνας ήταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το πόσο ήταν το σκορ. Γι’ αυτό και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, βρήκαμε έναν τρόπο και χτίσαμε μια διαφορά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους μας να μείνουν στο παιχνίδι και κάνοντας κάποια λάθη τους δώσαμε την ευκαιρία να μείνουν κοντά και να έχουν την ψυχολογία υπέρ τους. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς, θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας με στόχο να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Στο ίδιο πνεύμα και ο έμπειρος φόργουορντ του Κοροίβου Νίκος Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή του Πανελευσινιακού για τη νίκη τους. Από την πλευρά μας με εξαίρεση τα 2-3 πρώτα λεπτά όπου αιφνιδιαστήκαμε, καταφέραμε στη συνέχεια να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας, αποκτήσαμε μια διαφορά με την οποία κυλούσε το παιχνίδι. Νομίζω πως είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, όμως δεν καταφέραμε να καθαρίσουμε. Δώσαμε την ευκαιρία στον Πανελευσινιακό να μπει στο παιχνίδι. Όλα κρίθηκαν στον πόντο και στο ποιος θα καταφέρει να βγάλει την άμυνα. Δεχθήκαμε ένα τυχερό καλάθι, καθώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το ριμπάουντ, η μπάλα χτύπησε σε πολλά χέρια και κατέληξε στο καλάθι. Στην τελευταία επίθεση δυστυχώς ο Σάσα ήταν άτυχος και δεν κατάφερε να σκοράρει, παρότι κάναμε ό,τι μας είχε πει ο προπονητής. Οι τελικοί δεν είναι από Δεκέμβρη μήνα. Έχουμε μπροστά μας πάνω από έναν γύρο. Πρέπει να χουμε το μυαλό στο κεφάλι μας, Να δουλέψουμε σκληρά γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και παρά την άσχημη ήττα που κάναμε έχουμε δυνατότητες για πολύ καλύτερα πράγματα».

Σχετικά άρθρα