Έσωσε τον βαθμό ο Άρης

Φρένο στο νικηφόρο σερί του Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο έβαλε ο Πανσερραϊκός. Στο ντέρμπι του 1ου ομίλου για την 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 με τους “κίτρινους” να… γκρεμίζονται από την κορυφή της βαθμολογίας μετά και από τη νίκη της Καβάλας.

Το ματς στις Σέρρες ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος αφού στο 18′ ο Πόι σέντραρε ιδανικά και ο Ατματσίδης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η απάντηση όμως των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο 26′ ο Μουτεσίδης βρέθηκε απέναντι από τον Καρατζιοβαλή κι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1. Δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ολική ανατροπή αφού ο Μουτεσίδης ανέλαβε ρόλο δημιουργού και ο Σιάκκας με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση και στο 88′ ο Σουνάς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πόι διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Οι “κίτρινοι” ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σουνάς στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ.Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Κ.Τριανταφύλλου, Παπαστεργίου (63΄ Ρούτσης), Μουτεσίδης (81΄ Καψάλης), Τάντιτς (75΄ Μπονέρης), Γαϊδαρτζής

ΑΡΗΣ (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο (88΄ Ρένια), Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκόλιας (63′ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Ατματσίδης (66′ Χιντασέλι), Σουνάς, Πόι, Καπνίδης


Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο
Πανσερραϊκός – Άρης 2-2
Απόλλων Αρναίας – Θύελλα Φιλώτα 0-2
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Έβρος Σουφλίου 1-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-2
Άρης Ακροποτάμου – Καβάλα 1-3
Δόξα Δράμας – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καστοριά 1-3
Εθνικός Αγιονερίου – Καμπανιακός 0-0

 

Σχετικά άρθρα