Αναστασίου: «Πήραμε άριστα σε όλα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος εξήρε την απόδοση των ποδοσφαιριστών του τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Πρασίνων στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά την ευρωπαϊκή περιπέτεια ο στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα. Σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι γιατί στα τελευταία τρία παιχνίδια ψάχναμε ένα ξέσπασμα σαν ομάδα. Κάναμε την πιο ώριμη, μεστή μας εμφάνιση. Σημειώσαμε πολλά γκολ είχαμε ευκαιρίες και για άλλα κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Όλα τα παιδιά έδειξαν την σωστή νοοτροπία και δη μέσα στη Λεωφόρο. Πήραμε άριστα σαν συμπεριφορά, νοοτροπία και απόδοση».

Είναι παράδειγμα διαχείρισης το σημερινό παιχνίδι;

«Σας είπα είμαστε μια καινούργια ομάδα που μαθαίνουμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Έχουμε δυνατότητες, προοπτική σαν ομάδα, πρέπει να χρησιμοποιούμε και το μυαλό μας και όχι τον ενθουσιασμό μας. Όπως κάναμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που βέβαια έπαιξαν πολλά νέα παιδιά και πήραν ένα μάθημα. Σήμερα το διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε, ήμασταν αρκετά ώριμοι».

Βλέπουμε έναν εντελώς διαφορετικό Μλάντεν Πέτριτς, θα μας σχολιάσετε λίγο την απόδοση του;

«Καταρχήν ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για κάποιον παίκτη μεμονωμένα. Πάντα ακούγονται και γράφονται πολλά. Δεν έχουμε σαν χώρα σαν λαός την υπομονή να περιμένουμε. Αυτή τη στιγμή αυτά είναι τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Δουλεύει αισθάνεται και ο ίδιος σημαντικός παίκτης και αυτό το δείχνει.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για αυτόν αλλά για όλα τα παιδιά. Γιατί ίσως υπάρχει δυσαρέσκεια, όλοι προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι μέσα από την ομάδα το παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά έχουμε συνεχίζουν, έχουν δυνατότητες και ταλέντο να γίνονται πιο ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Σε τι κατάσταση είναι ο Σωτήρης Νίνης;

«Προσπαθεί, δουλεύει σε καλό επίπεδο από φυσική κατάσταση, του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Είχα προγραμματίσει ένα φιλικό παιχνίδι, αναβλήθηκε, θα ήταν καλό για τον Σωτήρη για να πάρει λεπτά αγωνιστικά στα πόδια του. Θα πρέπει να τον δούμε από τον καινούριο χρόνο, θα μπει σταδιακά, είναι fit και δουλεύει πολύ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά».

Σχετικά άρθρα