Γλύκος: «Με την νίκη επανήλθαν τα χαμόγελα»

Εάν δεν ήταν κι αυτός…

 Ο Παναγιώτης Γλύκος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα. Σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, γλύτωσε τον Δικέφαλο από πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Ο ίδιος με δηλώσεις του, υποστήριξε πως με αυτή την νίκη, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, επανήλθαν τα χαμόγελα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γλύκος δήλωσε:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Κέρκυρα θα ερθει στην Τούμπα για να πάρει κάποιο αποτέλεσμα. Και όπως είπατε μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη δεν ήταν τόσο καλό το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε μπροστά μας, μετά από τον ευρωπαϊκό αγώνα, προσπαθήσαμε μαζί με τον προπονητή και τους συνεργάτες του να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να αντιστρέψουμε αυτό που ήρθε σε μια εβδομάδα. Μετά την μεγάλη μας νίκη επί του Ολυμπιακού, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα συμβεί στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν. Ήμασταν υποχρεωμένοι, όλοι μας, ώστε να πανηγυρίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη νίκη».

– Ποια είναι η αξία αυτού του αποτελέσματος ;

«Η αξία είναι πως επανήλθαν τα χαμόγελα στην ομάδα. Ήρθε το καλό κλίμα. Όταν αποκλείεσαι στην έδρα σου στην Ευρώπη και χάνεις με ένα βαρύ σκορ στην Ξάνθη, είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθείς στο επόμενο παιχνίδι. Εμείς αυτό κάναμε. Από την μια στιγμή στην άλλη, βλέπετε πως αλλάζουν τα συναισθήματα. Ευτυχώς ήρθε σε αυτό το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Η αλήθεια είναι πως στο τέλος είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και καταφέραμε να πάρουμε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς».

Πως καταφέρατε να ανταποκριθείτε σε αγωνιστικό επίπεδο ;

«Οι δυσκολίες ήταν αρκετές και τις γνωρίζαμε γιατί η Κέρκυρα δεν είχε συνεχόμενα παιχνίδια. Εμείς είχαμε την κούραση, αρκετούς τραυματίες. Όσοι ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων μας. Όσοι για την παρουσία του μεγαλομετόχου, μας είπε να μην αγχωνόμαστε γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων που ακολουθούν». Ο Γλύκος είπε ακόμη στις δηλώσεις του: «Μέχρι τον Μάιο έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά αυτό που προέχει, είναι να προσέξουμε το κάθε ένα ξεχωριστά για να διεκδικούμε την νίκη. Αυτό μας ενδιαφέρει».

Σχετικά άρθρα