Τόμας: «Υψηλό κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

<p style=”text-align: justify;”>Ο Αρης αντιμετωπίζει την Τρίτη (16/12, 6μ.μ.) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Τόρεϊ Τόμας περιμένει ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στο arisbc.gr τονίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης για τον Αρη και επισημαίνει τι πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να παλέψουν το ματς.

«Αναμφίβολα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες . Θα είναι ένα δυνατό τεστ για μας. Θα παλέψουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό και για να ανταπεξέλθεις σε τέτοιους αγώνες πρέπει να έχεις υψηλό κίνητρο και να προετοιμαστείς κατάλληλα. Εμείς και κίνητρο έχουμε και σωστά προετοιμαστήκαμε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

– Είναι το πιο δύσκολο ως τώρα ματς;

«Δώσαμε δυνατούς αγώνες με ομάδες κορυφαίου επιπέδου στην προετοιμασία, όμως αν μιλάμε για τα επίσημα ματς, ναι, είναι η πιο δύσκολη μέχρι τώρα αναμέτρηση. Παίζουμε στην έδρα τους και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Όμως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε καλό μπάσκετ, μπορούμε να κυνηγήσουμε κάτι καλό».

– Βοήθησε η νίκη επί της ΑΕΚ στην ψυχολογία της ομάδας;

«Για τη νίκη αγωνιζόμαστε. Οπότε, κάθε φορά που κερδίζεις, σίγουρα παίρνεις κουράγιο για τη συνέχεια. Όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε σε ένα αποτέλεσμα. Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και κοιτάζουμε μπροστά. Το ίδιο ισχύει στις νίκες, αλλά και στις ήττες».

– Τι πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα από τον Παναθηναϊκό;

«Είναι μία εξαιρετική ομάδα με πολύ βαθύ ρόστερ. Έχουν καλούς γκαρντ, φόργουορντ και ψηλούς. Είναι συμπαγής ομάδα, παίζουν πολύ καλή άμυνα και έχουν έναν εξαιρετικό κόουτς. Αν σ’ αυτά προσθέσουμε ότι παίζουν στην έδρα τους, γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή. Όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο».

Άπαντες παρόντες

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλάμβανε μία προπόνηση και ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Πριν από την προπόνηση, οι παίκτες είδαν σε βίντεο παιχνίδια του προσεχού τους αντιπάλου.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ ολοκληρώνεται σήμερα (15/12) με μία προπόνηση στις 2μ.μ. και στις 6.45μ.μ. η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Σχετικά άρθρα