Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Independent: Γιατί να αγοράσετε σπίτι στο Λονδίνο; Αγοράστε νησί στην Ελλάδα
Independent: Γιατί να αγοράσετε σπίτι στο Λονδίνο; Αγοράστε νησί στην Ελλάδα  thumbnail

Independent: Γιατί να αγοράσετε σπίτι στο Λονδίνο; Αγοράστε νησί στην Ελλάδα

"Αν έχετε μπουχτίσει από την άνοδο των τιμών στα σπίτια στο Λονδίνο τότε γιατί δεν επιλέγεται να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα αγοράζοντας ένα ελληνικό νησί;" προτρέπει τους αναγνώστες του ο βρετανικός Independent.


Μπορεί να χρειάζεται να περάστε τον χρόνο σας δίπλα σε… κατσίκες αλλά με πάνω από 20 ελληνικά νησιά προς πώληση, οι Βρετανοί μπορούν να ζήσουν τη δική τους "Mamma Mia" φαντασίωση με όσα λεφτά θα πλήρωναν για να αγοράσουν σπίτι στο κέντρο του Λονδίνου, αναφέρει η εφημερίδα.


Ο Independent φέρνει το παράδειγμα του νησιού Μικρή Λέσβος, στο Αιγαίο, που βρίσκεται 200 μέτρα απόσταση από την Λέσβο και περιγράφεται ως ένα από τα πιο όμορφα νησιά στη Μεσόγειο, διαθέσιμο με 800.000 ευρω.


Άλλα νησιά που αναφέρονται είναι αυτό του Αγ. Αθανασίου, στον κόλπο τη Κορίνθου, με αξία 1,6 εκατ. ευρώ, καθώς και το "παραδεισένιο" όπως περιγράφεται νησί Άτοκος, στο Ιόνιο, που κοστίζει 36 εκατ. Ευρώ.


Τα προνόμια με την έκδοση Visa για επενδυτές, οι χαμηλές τιμές και ένα "καλό φορολογικό πλαίσιο", βρίσκονται πίσω από την αύξηση του ενδιαφέροντος ενώ οι πωλήσεις αναμένεται να πολλαπλασιαστούν, αναφέρουν άνθρωποι τις αγοράς. 
Πηγή:www.newmoney.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X