Αρχική / More / Anna's Notes / Μεγάλη η συμμετοχή των θεατών στην πρώτη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Δρούζα
Μεγάλη η συμμετοχή των θεατών στην πρώτη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Δρούζα thumbnail

Μεγάλη η συμμετοχή των θεατών στην πρώτη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας ΔρούζαΗ πρώτη διαδυκτιακή εκπομπή της Αννας Δρουζα στο www.boro.gr μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ηταν μια έκπληξη. Η Άννα Δρούζα με όλη την τηλεοπτική της εμπειρία ζωντάνεψε μια καινούργια ιδέα ιατρικής εκπομπής. Η εκπομπή είχε σαν στόχο, σε μια εποχή πολύ δυσκολη, να απαντήσει ζωντανά σε ερωτήματα αναγνωστών και χρηστών του internet που υποφέρουν από πόνους αυτοί ή οι κοντινοί τους άνθρωποι.


Ερωτήματα με θέμα τον πόνο και πως αντιμετωπίζεται για μια ζωή με αξιοπρέπεια, ήταν το θέμα και χιλιάδες οι θεατές που παρακολουθησαν και συμμετείχαν. Μια ζωντανή εκπομπή μέσα από την Ευρωκλινική, με την συμπαράσταση του ιατρικού δυναμικού της. Το πείραμα πρωτότυπο. Συμβουλές ειδικών εντελώς δωρεάν. Ελπίζουμε να συνεχιστει αυτή η διαδυκτιακή πρωτοβουλία του www.boro.gr , της Αννας Δρουζα και της Ευρωκλινικής. Ο κόσμος υποφέρει, εχει πολλά προβλήματα, περιορισμένα οικονομικά μέσα, πολλά ερωτήματα και ζητάει απαντήσεις από ειδικούς.

Θα ήταν πολύ καλά αν η Αννα Δρούζα έκανε μιά αντίστοιχη εκπομπή, άμεσα για την κατάθλιψη που μαστίζει την εποχή μας!

 


 Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X