Ούτε με Φωστήρα ο Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης όπως σας είχαμε ενημερώσει δε θα καταφέρει να δώσει το «παρών» ούτε στο παιχνίδι με τον Φωστήρα μεθαύριο Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Ο 23χρονος δεξιός μπακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Τραϊανός Δέλλας τον άφησε εκτός αποστολής από το ματς της 9ης αγωνιστικής.
 
Εκτός πλάνων του «Κολοσσού» είναι και ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το Κρανίδι και μέσα στην ημέρα θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.
 
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι ανέτοιμοι Ντακόλ και Σοϊλέδης, ενώ επέστρεψε ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον προσαγωγό.
 
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Δέλλα: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μ. Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Τσεβάς, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγιέ, Μπρέσεβιτς και Ζόριτς.

Σχετικά άρθρα