Από Λεωφόρο… Ντνιπροπετρόβσκ

Σε κάθε επίπεδο υπήρξε ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την κλήρωση με την ουκρανική Ντνίπρο, με το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία στις 19 Φεβρουαρίου και τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη στις 26 του ίδιου μήνα.

Σε μια περίοδο πάντως που ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, καθώς πριν ταξιδέψει στην Ουκρανία θα έχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, ενώ ανάμεσα στα ματς με τους Ουκρανούς θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Υπάρχει πίστη πρόκρισης στον Ολυμπιακό και διάκρισης στην Ευρώπη, με ενίσχυση στις μεταγραφές όπως δήλωσε και ο Γιάννης Βρέντζος σήμερα, αλλά και χωρίς φυσικά καμία διάθεση υποτίμησης του αντίπαλου, παρότι πράγματι η κλήρωση θα μπορούσε να είναι πολύ πιο δύσκολη.

Μεινέκτημα σίγουρα θα είναι ο καιρός στην Ουκρανία, αλλά ο Ολυμπιακός θυμάται ότι είχε νικήσει εκεί επί Βαλβέρδε την Μέταλιστ, η οποία – με τον νυν τεχνικό της Ντνίπρο, τον Μαρκέβιτς – είχε ανατρέψει την κατάσταση στο Καραίσκάκη και είχε αφήσει άδοξα τον Ολυμπιακό εκτός 8άδας. Τώρα είναι ευκαιρία και για ρεβάνς, αν και η Μέταλιστ είναι ο πιο μισητός αντίπαλος της Ντνίπρο στην Ουκρανία!

Σχετικά άρθρα