Αρχική / More / Αθλητικά / «Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον Πειραιά»
«Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον Πειραιά» thumbnail

"Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον Πειραιά"

Ο Δήμος Πειραιά παρουσίασε τη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο έναν οδηγό για την πόλη Ο τίτλος τού οδηγού είναι «Προορισμός Πειραιάς» και μέσα σε αυτόν μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες που χρειάζεται για την πόλη, τις δραστηριότητες, την ιστορία, τα αξιοθέατα… Ό,τι μπορεί να ενδιαφέρει τον επισκέπτη!

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν φυσικά παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται για έναν καλύτερο Πειραιά. Ο Ολυμπιακός βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτός ο οδηγός και μιλώντας επ’ αυτού, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε:

«Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που πρέπει να την αγκαλιάσουν όλοι στον Πειραιά για να μπορέσουμε να προβάλλουμε την πόλη σε όλο τον κόσμο. Τα 2.5 εκατομμύρια τουρίστες που φτάνουν κάθε χρόνο στον Πειραιά πρέπει να ξέρουν τι είναι ο Πειραιάς, τις φυσικές του ομορφιές, που να πάνε, να περπατήσουν την πόλη. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα πιστεύω ότι θα αλλάξει η τοπική οικονομία. Είναι κάτι για το οποίο είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα το πράξουμε. Σήμερα κάναμε το αυτονόητο πράξη. Πιστεύω ότι ο Πειραιάς έχει πολύ μεγάλες προοπτικές και είναι ένας μοναδικός προορισμός. Αυτή η προσπάθεια πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία.

Έχουμε κάνει πολλά, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας το εξηγήσουν, δεν χρειάζεται να μιλώ εγώ για αυτό. Με τον Ολυμπιακό προσπαθούμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες του Δήμου και το έργο του Δημάρχου. Αυτό που χρειάζεται είναι να βοηθήσουν και άλλοι άνθρωποι σε αυτή την προσπάθεια, σύλλογοι, επιχειρηματίες και εταιρίες για να μπορέσει και η Δημοτική Αρχή να πράξει αυτά που έχει δεσμευτεί».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X