Ανοίγουν τα χαρτιά για μεταγραφή

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα από την Πορτογαλία μέσω Φρανκφούρτης και σήμερα θα συναντηθεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και πιθανότατα και με τον Τραϊανό Δέλλα προκειμένου να συζητήσουν και να αναλύσουν κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει την ΑΕΚ από την αγορά της ιβηρικής χερσονήσου. .

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ εξετάζει εκτός από κάποιους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν και κάποιους παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν από τις Πόρτο, Μπενφίκα και Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος του έτους και οψιόν αγοράς αν ικανοποιήσουν. 

 

Μάλιστα ο Τεχνικός Διευθυντής του “δικεφάλου” φέρεται πως έκανε κάποιες συζητήσεις με παράγοντες των πορτογαλικών ομάδων (ειδικά της Μπράγκα με την οποία υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας από τη μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα) και στη σημερινή σύσκεψη κορυφής της Τριανδρίας θα ξεκαθαρίσει ποιοι στόχοι είναι εφικτοί και αξίζει η ΑΕΚ να κοιτάξει, ενόψει Super League.

 

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του γυρολόγου Αλεξάντρο, χθες δε σημειώθηκε καμία απολύτως εξέλιξη. Ο κόσμος του «δικεφάλου» ωστόσο είναι αλήθεια πως τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν την έχει πάρει με καλό μάτι καθώς δεν τη θεωρεί περίπτωση από το… πάνω ράφι.

Σχετικά άρθρα