Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Ατρόμητου!

Σειρά κοινωνικών δράσεων θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος ενόψει των γιορτών στέλνοντας μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Συγκεκριμένα:

*Την Πέμπτη (18 Δεκεμβρίου) οι ποδοσφαιριστές Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Καραμάνος θα παρεβρεθούν σε χριστουγιεννάτικη εκδήλωση της ΟΠΑΠ ΑΕ σε εμπορικό κέντρο της Λεωφόρου Κηφισιάς. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πάρει τυχαία κάρτα από το δέντρο και θα αγοράζει από κάποιο κατάστημα του εμπορικού κέντρου το δώρο που θα είναι ζωγραφισμένο στην κάρτα και μετά θα το τοποθετεί κάτω από το δέντρο.

Την ίδια μέρα ο προπονητής του Ατρόμητου Κ20 Γιώργος Κορακάκης και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη «Φλόγα», τον σύλλογο Γονέων-Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια για να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης που θα κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών πιο εύκολη κι ευχάριστη σε αυτή τη μάχη ζωής που δίνουν.

*Την Παρασκευή (19 Δεκεμβρίου) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το Ίδρυμα Θεοτόκος για να μοιράσει δώρα στα παιδιά. Η Θεοτόκος προσφέρει σημαντικό έργο στην προστασία και αποκατάσταση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση.

* Το Σάββατο (20 Δεκεμβρίου) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» για να προσφέρει γαλοπούλες στους άπορους συμπολίτες μας.

*Την Δευτέρα (22 Δεκεμβρίου) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το Χαμόγελο του Παιδιού στη Χρυσούπολη, όπως κάθε χρόνο, για να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά, έτσι όπως εκείνα τα έχουν ζητήσει!

Σχετικά άρθρα