Πρωτοπόρος ΠΑΟΚ και στην κοινωνική προσφορά

Μία κίνηση ανθρωπιάς, αξίζει πολλά περισσότερα, ειδικά αυτές τις ημέρες σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν σωστά και προχώρησαν σε μία ενέργεια, που είναι άξια αναφοράς. Αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και οι παίκτες έδωσαν δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης που έγινε στην Νέα Μεσημβρία οι Γιάννης Σκόνδρας, Στέλιος Κίτσιου, Μάαρτεν Μάρτενς, Ρόμπερτ Μακ, Φάνης Τζανδάρης, Στέλιος Πόζογλου, Εργκούς Κάτσε, Κυριάκος Σαββίδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης φόρεσαν τα ασπρόμαυρα «σκουφάκια» τους, πήραν από ένα μεγάλο σάκο και σαν άλλοι “Άγιοι Βασίληδες” μοίρασαν δώρα, αυτόγραφα και πολλά χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική πτέρυγα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Το κάλεσμα έγινε από τον σύλλογο Εθελοντών του Νοσοκομείου «Αντηρίδα».
 
Τους παίκτες υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού  Συμβουλίου κ.Βασίλης Παπάς, η Διευθύντρια του Νοσοκομείου κ. Μαρία Γιογκατζή και η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αντιρήδα» κ. Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, οι οποίοι τους οδήγησαν σε όλα τα δωμάτια όπου συνάντησαν και τα 60 παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.
 
Στην προσπάθεια της ομάδας συμμετείχε έμπρακτα και ο χορηγός της ΠΑΕ, “SOL’S ΛΙΒΑΡΔΑΣ”, ο οποίος προσέφερε τα δώρα που μοίρασαν οι ποδοσφαιριστές στα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα.

Σχετικά άρθρα