Ράτς: «Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου»

Το μήνυμα της νίκης για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στέλνει ο Ραζβάν Ρατς παρά την απουσία του από την αναμέτρηση. Ο Αναστασιάδης αποφάσισε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (για την συμπλήρωση τεσσάρων καρτών) ο Ράτς στο αυριανό παιχνίδι. Ο Ρουμάνος πάντως πιστεύει ότι παρά την απουσία του, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει. 
 
Το μήνυμά του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικό για την θετική διάθεση που τον διακατέχει. Ο Ράτς στην διαδικτυακή τοποθέτησή του ανέφερε: «Προερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Κέρκυρα και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα σε αυτό το παιχνίδι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς.
 
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό που έγινε. Η Κέρκυρα είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δείξαμε το σωστό χαρακτήρα και διατηρήσαμε το προβάδισμά μας στην Σούπερ Λίγκα.
 
Δυστυχώς, δέχθηκα την τέταρτη κίτρινη κάρτα και δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω τους συμπαίκτες μου στα Γιάννινα, για ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να επιστρέψουν με μία ακόμα επιτυχία». 

Σχετικά άρθρα