Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Συλλήψεις γιατρών με «χρυσές καταθέσεις» στη Σάμο
Συλλήψεις γιατρών με «χρυσές καταθέσεις» στη Σάμο  thumbnail

Συλλήψεις γιατρών με "χρυσές καταθέσεις" στη Σάμο


Λογαριασμούς με εκατομμύρια ευρώ διέθεταν 6 γιατροί και ένας πρώην διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου της Σάμου, οι οποίοι και συνελήφθησαν για εκτεταμένη φοροδιαφυγή.




Η έρευνα στα φορολογικά και τραπεζικά στοιχεία των 7 συλληφθέντων για την περίοδο 2005-2011 κατέδειξε αναντιστοιχία μεταξύ των εισοδημάτων που είχαν δηλώσει και των καταθέσεων που είχαν πραγματοποιήσει στους λογαριασμούς τους, οι οποίοι περιείχαν συνολικά το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ.


Στο πλαίσιο της έρευνας πραγματοποιήθηκε άρση φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου.


Όπως διαπιστώθηκε οι καταθέσεις στους λογαριασμούς υπερέβαιναν το σύνολο των δηλωθέντων εισοδημάτων των 7 ατόμων. Μάλιστα, η αναντιστοιχία υπολογίζεται μεγαλύτερη και των 2,7 εκατ. ευρώ, οδηγώντας στην εκτίμηση πως απέκρυψαν εισοδήματα και διαπράττοντας εκτεταμένη φοροδιαφυγή.


Για το σύνολο των αποτελεσμάτων της έρευνας, τα οποία παρατέθηκαν σε σχετική «Έκθεση Παράθεσης Φορολογικών και Τραπεζικών Δεδομένων», ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, καθώς επίσης και η αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) για τη διενέργεια περαιτέρω εκτεταμένου φορολογικού ελέγχου.


virus.com.gr 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X