Ο Αναστασιάδης (και) για τον Ουσέρο!

Εάν κι εφ’ όσον ο Φερνάντο Ουσέρο μείνει ελεύθερος από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ή… εάν κι εφ’ όσον η ΠΑΕ Τρίπολης τον παραχωρήσει μόνον με την παραχώρηση του υπολοίπου του συμβολαίου του. Για να συμφωνήσει κι ο παίκτης… Τότε και μόνον τότε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συζητήσει μαζί του.

Το αποτέλεσμα της συζήτησης – στη συγκεκριμένη υποθετική εξέλιξη – θα υποβληθεί στον Άγγελο Αναστασιάδη. Κι αυτός θα αποφασίσει εάν κι εφ΄ όσον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφωνήσει με τον Ισπανό χαφ.

Ο Φερνάντο Ουσέρο (κλείνει τα 31 του στις 17 Μαρτίου 2015) θεωρείται ήδη «ξένο σώμα» στην Τρίπολη. Ο Αστέρας όμως, δεν του κάνει τη χάρη να τον απελευθερώσει. Είτε από γινάτι (το οποίο βγάζει και μάτι), είτε από οτιδήποτε άλλη πρόθεση η ομάδα της Πελοποννήσου απλά, τον παραχωρεί. Με το αζημίωτο βεβαίως. βεβαίως…

Οι σκέψεις κι οι πράξεις του Αστέρα σχετικά με τον Ισπανό παίκτη ουδόλως επηρεάζουν ή επιδρούν τις σκέψεις και τις πράξεις του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έχει καταστεί σαφές στους πάντες πως το τελευταίος λόγος για τις μεταγραφές ανήκει στον Άγγελο Αναστασιάδη. Αυτός αποφασίζει και για τον Φερνάντο Ουσέρο.

Η απόφαση του προπονητή του ΠΑΟΚ δεν θα διαμορφωθεί μόνον από αγωνιστικά κριτήρια. Θα διαμορφωθεί κι από οικονομικά. Ο Άγγελος Αναστασιάδης προστατεύει τις ισορροπίες στην ομάδα του. Και μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα έπαιρνε οποιοδήποτε ρίσκο γι’ αυτές.

Όλα αυτά όμως, θα εξελιχθούν υπό την προϋπόθεση της μη πώλησης αλλά – στην καλύτερη περίπτωση – παραχώρησης του παίκτη και του τρέχοντος συμβολαίου του από την ΠΑΕ Αστέρας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όσο επιμένει η ομάδα της Τρίπολης σε πώληση του Φερνάντο Ουσέρο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αδιαφορεί. Το έχει καταστήσει σαφές ο Ζήσης Βρύζας στον Γιώργο Μποροβήλο.

Το συμβόλαιο του Φερνάντο Ουσέρο είναι περίπου 450.000 ευρώ (μείον οι φόροι, καθαρά περίπου 250.000) για έναν χρόνο. Η μετακίνηση του παίκτη από την Τρίπολη θα αποφέρει κέρδος για το υπόλοιπο της αγωνιστικής – έναντι των 450.000 ευρώ τ5ης πλήρους – στην ομάδα της αλλά… Αυτή (η ομάδα) θέλει περισσότερα.

Στη Θεσσαλονίκη πάντως, ούτε καν το συζητούν…

Σχετικά άρθρα