Παναθηναϊκός: Θα γίνει η ανακατασκευή της Λεωφόρου

Διαβάστε ακόμα:
“Φρένο” στην αναβάθμιση της ιστορικής έδρας του
Ο Παναθηναϊκός δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει στην ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου ανεξάρτητα από την έγκριση ή μη της επιχορήγησης των 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια. Οι Πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τονίζουν ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αρχίσουν κανονικά τα έργα, αφού όπως τονίζουν «η ανάπλαση της ιστορικής έδρας μας αποτελεί προτεραιότητα για όλους στον Σύλλογο».  
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι, ανεξάρτητα από την έγκριση ή μη του κονδυλίου της Περιφέρειας, τα βελτιωτικά έργα στη Λεωφόρο θα προχωρήσουν κανονικά.
Με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο των εργασιών.
Η ανάπλαση της ιστορικής μας έδρας αποτελεί προτεραιότητα για όλους στον Σύλλογο».
 
Είχε προηγηθεί η αρνητική απόφαση του 6ου Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε παράνομο το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ που έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής. Οι δικαστές του τμήματος ταυτίστηκαν με τις θέσεις του 6ου θερινού κλιμακίου του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, το οποίο τον περασμένο Σεπτέμβριο έκρινε παράνομη τη σύμβαση για την ανάπλαση του «Απόστολος Νικολαϊδης».

Σχετικά άρθρα