«Τρίποντο»… με τη βούλα

Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μάουρο Πόι ο Άρης επικράτησε με 2-0 επί της Θύελλας Φιλώτα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μετά από την ισοπαλία (2-2) με τον Πανσερραϊκό, οι παίκτες του Πάουλο Κάμπος δεν έδειξαν διάθεση για νέα απώλεια βαθμών. Έχοντας απειλήσει ήδη τρεις φορές με Καπνίδη και Παπαδόπουλο, στο 35΄ο Γκίνο ανατράπηκε από τον Μιχαηλίδη εντός περιοχής και ο Πόι από τα έντεκα βήματα “έγραψε” το 1-0.

Απαλλαγμένος από το άγχος ο Άρης πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 64′ κέρδισε δεύτερο πέναλτι με τον Καπνίδη, το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ. Την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Πόι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με αυτό το “τρίποντο” οι “κίτρινοι” επέστρεψαν στην κορυφή του 1ου ομίλου, καθώς αναβλήθηκε το ματς της Καβάλας.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Kαρατζιοβαλής (90΄Μπαϊμάκης), Γκίνο (90΄Βασιλόπουλος), Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης, Καπνίδης (86΄Ρένια)

Θύελλα Φιλώτα: Α. Koντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Σιμηχανίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου (62΄Βελλίδης), Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (54΄Δ.Κοντογουλίδης), Χαϊτίδης (57΄Στασινόπουλος), Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος

Σχετικά άρθρα