Αρχική / Media (old articles) / TfA tickets: Τώρα μπορείς να αγοράζεις εισιτήρια για τα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ από το smartphone/tablet σου
TfA tickets: Τώρα μπορείς να αγοράζεις εισιτήρια για τα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ από το smartphone/tablet σου thumbnail

TfA tickets: Τώρα μπορείς να αγοράζεις εισιτήρια για τα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ από το smartphone/tablet σου

Ο ΟΑΣΑ μπαίνει επιτέλους στη νέα εποχή και κυκλοφορεί την εφαρμογή TfA (Transport for Athens) tickets για συσκευές Android και iOS, η οποία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κλείσουν εισιτήρια για τα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς του οργανισμού από το smartphone ή το tablet τους, γλιτώνοντας χρόνο και την ταλαιπωρία από τις ουρές στα σημεία πώλησης.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και η χρήση της ιδιαίτερα απλή για τον καθένα. Ο χρήστης πραγματοποιεί εγγραφή, δηλώνει τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και στη συνέχεια μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο που επιθυμεί βάζοντας απλά τον αριθμό CVV της κάρτας του, χωρίς καμία προμήθεια ή έξτρα χρέωση. Να σημειωθεί ότι μπορεί να αγοράσει όσα εισιτήρια επιθυμεί και απλά να τα ενεργοποιεί προτού επιβιβαστεί.

Η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε από την Masabi US Ltd., η οποία έχει βραβευτεί για την πλατφόρμα ticket booking JustRide και συνεργάζεται με κορυφαίους οργανισμούς μεταφορών σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

TfA tickets [Google Play Link]

TfA tickets [iTunes Link]

Thanks Harris!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X