Δίχως πρόβλημα η Βέροια

Η Βέροια πήρε τη νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου με 2-0 χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και έφτασε τους 24 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την 6η τους εντός έδρας νίκη και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ. Η Νίκη Βόλου βρίσκεται σε δεινή θέση ενώ ο αγώνας έγινε λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Ανδρέα Πάτση και το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο.

Α’ ημίχρονο:

Η Βέροια μπήκε από νωρίς δυνατά και πίεσε αναζητώντας το γκολ. Από την άλλη μεριά η Νίκη Βόλου περιορίστηκε σε περισσότερο παθητικό ρόλο και αναζήτησε το τέρμα την κόντρα. Μόλις στον 8ο λεπτό ο Αναστασόπουλος διώχνει πάνω στη γραμμή μία κεφαλιά του Βεργώνη. Στο 17′ η Βέροια θα φτάσει κοντά στο γκολ, όταν ο Κάμπορα θα γυρίσει στον Βεργώνη, το σουτ του οποίου θα περάσει άουτ. Στο 23′ ο Μουζακίτης κάνει μία ατομική ενέργεια από αριστερά αλλά του σουτ του θα περάσει λίγο έξω. Στο 38′ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Κάμπορα. Ο Μπαρκάν βρίσκεται με τη μπάλα από αριστερά, κάνει το γύρισμα στον Κάμπορα ο οποίος με συρτό δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Β’ ημίχρονο:

Η Βέροια ήταν καλύτερη και στο δεύτερο μέρος ωστόσο το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις ενώ ο ρυθμός ήταν μάλλον υποτονικός. Στο 83′ ο Μαρινάκης θα βγάλει τη σέντρα με τον Σκούρτη να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Ένα λεπτό αργότερα η Βέροια πέτυχε το δεύτερο της τέρμα και έβαλε τέλος στα όνειρα της Νίκης για να πάρει κάτι καλό από τον αγώνα. Στην αντεπίθεση ο Μπεν φεύγει και πασάρει στον Καλτσά ο οποίος πολύ εύκολα πετυχαίνει το 2-0. Στο 87′ ο Καλτσάς βγαίνει τετ α τετ με τον Δήμιζα ωστόσο ο πορτιέρο της Νίκης είναι ο… νικητής της μονομαχίας. Στο 90′ και πάλι ο Δήμιζας αποκρούει την κεφαλιά του Βούκιτς.

Που κρίθηκε:

Η Νίκη Βόλου δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ. Από την άλλη η Βέροια δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα και σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις ήταν αποτελεσματική.

Παίκτης από χρυσάφι:

Ο Κάμπορα ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης των νικητών. Πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του και άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για τη νίκη.

Η σφυρίχτρα:

Περισσότερα είναι τα λάθη των βοηθών του Ανδρέα Παππά. Ελέγχονται για τη φάση του 2ου γκολ της Βέροιας αλλά και σε άλλες δύο περιπτώσει που έκοψαν αντεπιθέσεις, μία για κάθε ομάδα. Πάντως όλες είναι οριακές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Καλτσάς, Βάθκεθ (Άρτσε 87′), Βεργώνης, Μπεν, Κάμπορα (Βούκιτς 68′), Μπαργκάν (Ντουμίτρου 81′). 

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Δήμιζας, Καρασαλίδης, Τσουκάνης (Σταμπολζίεφ 65′), Ίβενς, Μαρινάκης, Αργύρης, Αναστασόπουλος (Γιαννιτσάνης 87′), Μουζακίτης, Ροτζέριο, Μαχλελής (Τζιώρας 81′), Σκούρτης. 

Σχετικά άρθρα