Αναστασιάδης: «Στην κορυφή χωρίς απώλειες»

Για την αυριανή (18/12, 17:15) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ αλλά και για το “δέσιμό” του με την ομάδα των Ιωαννίνων μίλησε στη NOVA ο Άγγελος Αναστασιάδης .

Οι δηλώσεις του τεχνικού του “Δικεφάλου”:

Για το προσωπικό του δέσιμο με την ομάδα των Ιωαννίνων:

«Σε αυτή την ομάδα έχω μια κατάθεση ψυχής, μπορώ να πω, γιατί ήταν η πρώτη ομάδα μετά τον γυρισμό μου από την Εθνική Κύπρου και έχοντας μια απουσία από τα ελληνική γήπεδα γύρω στα 7-8 χρόνια. Ήταν η πρώτη ομάδα η οποία μου έκανε την τιμή να μου δώσει την θέση του προπονητή. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τότε και σώθηκε η ομάδα. Είχα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τον κόσμο και για την διοίκηση και για τους ανθρώπους όλους. Έχω πολύ καλούς φίλους, ενδιαφέρομαι, χαίρομαι που η ομάδα πάει καλά. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και τα παιδιά τα περισσότερα που δούλεψα μαζί τους ήταν εξαίσια».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ:

«Εμείς παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια σε πολύ βαριά γήπεδα, σε αγωνιστικούς χώρους όχι πολύ καλούς και καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Όλες οι ομάδες του κόσμου έχουν απώλειες σε αυτές τις διοργανώσεις και με αυτό τον τρόπο που λειτουργεί το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να ετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και να πάμε για να κρατηθούμε στην κορυφή χωρίς απώλειες».

Για τις μόλις τέσσερις μέρες που έχει η ομάδα για να προετοιμαστεί:

«Αν κρίνουμε ότι είχαμε 2,5 μέρες από την αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ μέχρι την αναμέτρηση με τον ΑΟΚ, να πούμε δόξα σοι ο Θεός, ευχαριστούμε την Παναγιά».

Σχετικά άρθρα