Πλατέλλας: «Μακάρι να φορέσω κάποια στιγμή το εθνόσημο»

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας πέτυχε δύο από τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ και αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. Μετά το ματς μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε για τη νίκη και την προσωπική του απόδοση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας έπρεπε να διαχειριστούμε την κούραση από το ματς της Κυριακής. Σημαντικό είναι ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και συνεχίζουμε κοιτώντας το παιχνίδι της  Κυριακής. Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Το έχω ξαναπεί στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει».

Όσο για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική ομάδα, είπε: «Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι να φοράει και να αγωνίζεται κανείς με το εθνόσημο. Μακάρι να τα καταφέρω κι εγώ κάποια στιγμή».

Ρόβας: «Περαστικά στον Μιγκέλ»

Στον άτυχο συμπαίκτη του αναφέρθηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Ρόβας. Ο υπηρεσιακός δεξιός μπακ της ΑΕΚ του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη δράση.

«Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Μιγκέλ, γρήγορα κοντά μας να είναι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Μας επηρέασαν οι πολλές αλλαγές σήμερα. Το περίμενα γιατί δεν είχαμε ρυθμό. Στο δεύτερο παίξαμε καλά και πήραμε νίκη με το σκορ που είδατε. Ο Φωστήρας κάνει τρομερή δουλειά με τον Βαζέχα που φαινόταν και σε Καλλιθέα τι δουλειά έκανε», είπε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Τώρα πρέπει να κερδίσουμε και την Κυριακή για να κάνουμε με ηρεμία γιορτές. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο να παίξω δεξιά στην άμυνα. Εγώ δουλεύω καθημερινά σκληρά με τον προπονητή μου και κάνω ότι μου ζητά. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Σχετικά άρθρα