Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πότε θα βρεις την ευτυχία σύμφωνα με το ζώδιό σου
Πότε θα βρεις την ευτυχία σύμφωνα με το ζώδιό σου thumbnail

Πότε θα βρεις την ευτυχία σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κάθε άτομο έχει ορισμένες περιόδους, όπου τα πράγματα πάνε καλά και περιόδους που δεν είναι όπως θα ήθελε. Σύμφωνα με την αστρολογία πάντως, η περίοδος κατά την οποία μπορείς να αναμένεις να βιώσεις τη μεγαλύτερη ευτυχία, εξαρτάται από το ζώδιό σου.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι ευχαριστημένος/η μόνο στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά μάλλον ότι η τύχη θα είναι στο πλευρό σου και ότι δεν θα αντιμετωπίσεις σοβαρές δυσκολίες.


Η περίοδος της ευτυχίας προσδιορίζεται με την εξέταση των 4 φάσεων, που αντιστοιχούν σε μια κατάσταση ωριμότητας, παιδικής ηλικίας, νεανικής ηλικίας, ενηλικίωσης και γηρατειών. Κατά τον καθορισμό αυτό, οι αστρολόγοι αντιπροσωπεύουν τη ζωή ως ένα κύκλο, στον οποίο 3 ζώδια εμπίπτουν σε μια συγκεκριμένη φάση.


19-12-2014 mesa fotia


Κριός, Λέων και Τοξότης – ευτυχία μέχρι 21 ετών
Αν ανήκεις σε ζώδιο της Φωτιάς, τα πρώτα χρόνια της ζωής είναι τα πιο ευτυχισμένα για εσένα. Δεδομένου ότι κατέχεις μια πιο ανέμελη και ενθουσιώδη στάση, η παιδική ηλικία θα μπορούσε να είναι η πιο ευχάριστη περίοδος. Μέχρι να φτάσεις τα 21, πρέπει να καταβάλεις κάθε δυνατή χρήση της όποιας ευκαιρίας βρεθεί μπροστά σου, δεδομένου ότι θα είσαι σε θέση να λειτουργήσεις με περισσότερη ευκολία.


Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος – ευτυχία 22- 40 ετών
Αν ανήκεις σε ένα από 3 ζώδια του στοιχείου του Αέρα, είναι πολύ σημαντικό για σένα να είσαι ανεξάρτητος/η, ο οποίος είναι και ο λόγος που η πιο ευτυχισμένη περίοδος είναι η νεανική ηλικία σου μέχρι τα χρόνια της ενηλικίωσης. Είσαι από τους ανθρώπους που ποθούν πραγματικά την τιμή, την αγάπη και το σεβασμό, για αυτό σπάνια θα αφήσεις κάτι μικρό να σε απογοητεύσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αν και από φύση ελεύθερος/η, είναι η στιγμή που δημιουργείς σταθερή οικογενειακή ζωή και φιλίες, γεγονός που σε καθιστά επίσης πολύ χαρούμενο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X