«Χρυσός» Ρόμπεν, ασταμάτητη η Μπάγερν

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Μπάγερν τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μέσα στο 2014, καθώς για την 17η αγωνιστική πέρασε με 2-1 και ανατροπή από το Μάιντς, με τον Άριεν Ρόμπεν να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ στο 90’!!! Οι Βαυαροί παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα με 14-3-0 και βρέθηκαν πλέον στο +14 από την 2η Βόλφσμπουργκ. Η γηπεδούχος δεν νίκησε για 9η αγωνιστική (0-4-5) και έμεινε στους 18 βαθμούς και στο +3 από την 16η θέση.

Να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η 12η νίκη της Μπάγερν στα 13 τελευταία παιχνίδια της στη μπουντεσλίγκα και η 21η στα τελευταία 25 ματς για όλες τις διοργανώσεις! Από την άλλη, ο Μάνουελ Νόιερ είδε την εστία του να παραβιάζεται μόλις για δεύτερη φορά στα τελευταία 15 παιχνίδια.

Η Μάιντς προηγήθηκε στο 21′. Σκόραρε ο Σότο με σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Νόιερ. Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ ισοφάρισε στο 24’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Τελικά, στο τέλος «μίλησε» ο… συνήθης ύποπτος, Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος με κοντινό δεξί πλασέ έγραψε το τελικό 2-1 στο 90’!!!

Οι συνθέσεις:
ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Μπροζίνσκι, Χάρα, Βολσάιντ, Παρκ, Ντε Μπλάσις (81′ Πφλούκε), Γκάις, Σότο, Κο (78′ Ζούνιορ Ντίας), Μάλι (87′ Σλίσκοβιτς), Οκαζάκι.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπερνάτ, Χόιμπεργκ, Σβάινσταϊγκερ, Ρόμπεν, Γκέτσε (77′ Πισάρο), Ριμπερί (90+2′ Βίζερ), Μίλερ.

Σχετικά άρθρα