Μουρίνιο: «Μπορεί τίτλο η Γιουνάιτεντ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει… ξεγράψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ότι αφορά στη μάχη του… τίτλου, μετά και τις τελευταίες επιτυχίες των «κόκκινων διαβόλων» και τόνισε πως η αντίπαλός του είναι ικανή να… χτυπήσει το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ! Την ίδια ώρα ο Φαν Γκάαλ ανέφερε πως φεν είμαι μόνο επικεντρωμένος στα αποτελέσματα, αλλά και στην απόδοση της ομάδας του!

Ο τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε ότι είναι ακόμη νωρίς για να την ξεγράψουν από το κυνήγι του τίτλου τους «κόκκινους διαβόλους»!
«Φυσικά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να πάρει τον τίτλο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Ούτε το μισό πρωτάθλημα δεν έχει περάσει. Ομάδες με δέκα ή και λιγότερους πόντους διαφορά είναι ακόμα στο κυνήγι του τίτλου. Δεν μπορούμε να “ξεγράψουμε” κανέναν», υπογράμμισε ο προπονητής των «μπλε» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας, εκτός έδρας κόντρα στη Στόουκ.
«Θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Κάποιες φορές παίζεις καλά και χάνεις. Άλλες δεν παίζεις καλά και κερδίζεις. Πέρσι παίξαμε καλά εναντίων της Στόουκ αλλά δύο λάθη μας κόστισαν το ματς. Πρέπει να πάμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν ξέρεις ότι θα παίξεις ενάντια στον Κράουτς και την άμυνα της Στόουκ και δεν προσαρμοστείς κατάλληλα, τότε θα έχεις πρόβλημα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα», ανέφερε ο 51άχρονος προπονητής!
Ο «Special One» μίλησε και για το δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας και επισήμανε: «Έχουμε τέσσερα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα άλλα όλες οι ομάδες είναι στην ίδια κατάσταση. Κάποιοι έχουν ευκολότερες αναμετρήσεις, όμως αυτή ήταν η κλήρωση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Παίζουμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας, ενάντια σε Στόουκ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ ενώ ενδιάμεσα υποδεχόμαστε τη Γουέστ Χαμ . Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Από την πλευρά του ο Λουίς Φαν Γκάαλ ανέφερε ότι εκτός από την κατάκτηση των αποτελεσμάτων, τον ενδιαφέρει και η απόδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Δεν είμαι μόνο επικεντρωμένος στα αποτελέσματα, αλλά και στην απόδοσή μας. Για εμένα η εμφάνιση είναι εξίσου σημαντική, γιατί όταν αποδίδεις καλά θα κερδίσεις περισσότερα και αυτό είναι που θέλω να δείξω στους οπαδούς μας και οι παίκτες μου το ίδιο. Νομίζω ότι όταν αποδίδεις καλύτερα, είναι περισσότερες οι ευκαιρίες να κερδίσεις. Απέναντι στη Χαλ, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, Κυριαρχήσαμε 90 λεπτά και θέλω να δω και άλλα παιχνίδια σαν και αυτό. Θα είναι μία πρόοδος. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την απόδοση, αλλά σίγουρα μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, η αυτοπεποίθηση έχει μεγαλώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Σχετικά άρθρα