«Διαφορετικός αγώνας χωρίς τον Διαμαντίδη»…

Η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη καθόρισε την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ, προπονητή των «Μπλαουγκράνα».

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη σε ένα παιχνίδι που κυριαρχήσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος, με εξαίρεση κάποια λεπτά στην τρίτη περιόδου που χρειάστηκε να προσπαθήσουμε εκ νέου για να πάρουμε τα ηνία», σχολίασε ο Πασκουάλ και τόνισε: «Προφανώς επρόκειτο για ένα διαφορετικό παιχνίδι απόψε απ’ τη στιγμή που δεν υπήρχε ο Διαμαντίδης, αλλά τελικά καταφέραμε να φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη και μας ικανοποιεί το ότι τερματίσαμε στην πρώτη θέση».

Μετά από ερώτηση για την φάρσα για βόμβα και την προσωρινή εκκένωση του ΟΑΚΑ, ο κόουτς της Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με βόμβα στην καριέρα μου. Μας κόστισε λιγάκι πνευματικά και σωματικά μέχρι να αρχίσει ξανά ο αγώνας. Η αστυνομία έδρασε γρήγορα, ενώ με ευχαριστεί που το κοινό επέστρεψε και είδε τον αγώνα. Γιατί εμάς αυτός είναι ο στόχος μας, να παίζουμε για τον κόσμο».

Σχετικά άρθρα