«Θέλουν να δημιουργήσουν χάος στο μπάσκετ»

«Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν χάος στο μπάσκετ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον αγώνα Κυπέλλου των «πρασίνων» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου στην κάμερα της Nova:

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ: «Εδώ έχουμε μείνει άφωνοι. Τα ματς τελειώνουν στο γήπεδο, αλλά έρχονται κάποιοι μετά από δύο μήνες και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει τελικά. Βλέπουμε τους αθλητές να είναι στον πάγκο και η μπάλα να είναι… μόνη της στο τερέν και συγκεκριμένα να είναι στα δικαστήρια. Αυτό που μου έχουμε καταλάβει είναι ότι ο αθλητικός δικαστής θα ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση. Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν χάος στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός νομίζει ότι όλα τα ματς παίζονται στα γήπεδα και γι’ αυτό έχει τόσους τίτλους». 

Για την επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού: «Δεν θέλω να πάω σε αυτό. Απόψε θα παίξουν δύο κορυφαίες ομάδες (σ.σ. Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα) και εμείς ασχολούμαστε με τα δικαστήρια. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Θέλουν, σε ένα άθλημα που είναι ψηλά ευρωπαϊκά και παγκόσμια, να το σύρουμε και πρωταγωνιστές να γίνονται άλλοι εκτός των αθλητών. Δεν μπορεί να το δεχθεί κάτι τέτοιο μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Έχει επενδύσει όλα τα χρόνια και έχει κατακτήσει τίτλους στο μπάσκετ. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω όλα αυτά που λένε. Μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει τι γίνεται;». 

Για την αντίδραση των αθλητών: «Δεν ξέρω γιατί είναι μικρό το χρονικό διάστημα και αιφνιδίασε όλο τον κόσμο. Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να μην επηρεαστεί. Οι αθλητές είναι για να παίζουν ή να γίνονται θεατές άλλων καταστάσεων. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τίποτα, έχω μείνει άφωνος». 

Για το τι περιμένει: «Περιμένουμε τον αθλητικό δικαστή. Αλλά αυτό φέρνει χάος στο πρωτάθλημα, το μπάσκετ, στο τηλεοπτικό κοινό. Δεν ξέρω ποιοι το εμπνεύστηκαν. Δεν είναι μόνο σήμερα. Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό πολλά τέτοια περιστατικά».

Σχετικά άρθρα