Ιβάνοβιτς: «Δεν ήταν η βραδιά μας»…

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής του Παναθηναϊκού, παραδέχθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Δεν ήταν η βραδιά μας απόψε».

«Δεν παίξαμε όπως πίστευα πως μπορούμε να το κάνουμε», ομολόγησε ο κόουτς των «πρασίνων» και τόνισε: «Το παλέψαμε στην τρίτη περίοδο κάποια στιγμή, αλλά στο πρώτο μέρος κάναμε τα πάντα λάθος. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα, η οποία φέτος είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και έχει πολύ καλούς παίκτες. Όταν αφήσεις αυτή την ομάδα να παίξει εύκολα, τότε ισοδυναμεί με αυτοκτονία… Είμαστε στο ίδιο γκρουπ στο Top 16, έχουμε άλλα δύο μεταξύ μας παιχνίδια και θα δούμε τι θα συμβεί».

«Ήταν ένα από τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού μας απόψε και δείχνει πως μπορεί να πάρει ρυθμό και να βοηθήσει άμεσα την ομάδα», σχολίασε ο Ιβάνοβιτς για το ντεμπούτο του ΝτεΜάρκους Νέλσον με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο με τη βόμβα», ήταν η απάντηση του προπονητή του «εξάστερου» για την φάρσα της ανάπαυλας, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις αναφορικά με τον ημιτελικό Κυπέλλου και το αν επηρέασαν ψυχολογικά την ομάδα του απάντησε λακωνικά: «Όχι».

 

Σχετικά άρθρα