«Golden Boy» ο Στέρλινγκ!

Καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της χρονιάς που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες ψηφίστηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, και έτσι είναι κάτοχος του βραβείου «Golden Boy»!  Ο άσος της Λίβερπουλ παρέλαβε το βραβείο το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο του Μέλγουντ. Κατάφερε να ξεχωρίσει με όσα έκανε τόσο με τους «κόκκινους» τόσο με την εθνική ομάδα της Αγγλίας…

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ανάμεσα σε 40 ποδοσφαιριστές από εκπροσώπους του Τύπου όλων των χωρών! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που στις 8 του μήνα πάτησε τα 20 τόνισε πως είναι περήφανος για αυτή τη διάκρισή του και ανέφερε πως θέλει να συνεχίσει με επιτυχίες και για την ομάδα του και τα επόμενα χρόνια. Να θυμίσουμε πως πέρυσι η Λίβερπουλ διεκδίκησε το πρωτάθλημα, αλλά στο τέλος δεν… άντεξε!

Ο Στέρλινγκ είναι, μάλιστα, ο πρώτος παίκτης των «κόκκινων» που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο. Έγινε επίσης μόλις δεύτερος Άγγλος, μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος το έχει στην τροπαιοθήκη του από το 2004. Την περυσινή χρονιά, το σχετικό βραβείο είχε παραδοθεί στον Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους .

Σχετικά άρθρα