Νέα απώλεια για την Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν για ένα ακόμα παιχνίδι στο Σαμπιονά έχασε βαθμούς, καθώς έμεινε στο 0-0 εντός με την Μονπελιέ για την 19η αγωνιστική. Η πρωταθλήτρια στις τέσσερις τελευταίες της αγωνιστικές έχει μόλις μια νίκη (1-2-1). Είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα η ήττα (πρώτη στο πρωτάθλημα, με την Παρί να μετράει πλέον 10-8-1) εκτός έδρας από την Γκινγκάμπ με 1-0. Έτσι, η Μαρσέιγ (υποδέχεται την Κυριακή την Λιλ) έχει ευκαιρία να ξεφύγει στο +3 από την Παρί, την οποία μπορεί να προσπεράσει η Λιόν (παίζει στο Μπορντό)… Να αναφέρουμε ότι μεσοβδόμαδα η Παρί είχε νικήσει με 3-1 την Αζαξιό στην Κορσική για το Λιγκ Καπ, αλλά στο πρωτάθλημα φαίνεται πως περνάει… κάμψη, καθώς εκτός των άλλων, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν σκόραρε!

Οι συνθέσεις
ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ (80′ Ντιν), Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί (65′ Ραμπιό), Λούκας Μόουρα, Καβάνι (65′ Μπαεμπέκ), Ιμπραΐμοβιτς.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Λιγκαλί, Νταμπό (73′ Ντεπλάν), Ίλτον, Ελ Καουταρί, Κονγκρέ, Σαϊχί, Μαρβό, Ζονάς Μαρτέν (85′ Σουλεϊμάν Καμαρά), Σανσόν, Αντονί Μουνιέ, Μπάριος (78′ Μπεριγκό).

Σχετικά άρθρα