Μαρινάκης για τώρα, Γκαλίτσιος για το καλοκαίρι

Επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του Γιώργου Γκαλίτσιου για τον Παναθηναϊκό καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Τριφυλλιού. Ο δεξιός μπακ της βελγικής Λόκερεν του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου 2015 είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, είχε απασχολήσει τον ΠΑΟ και στο ξεκίνημα της περασμένης μεταγραφικής περιόδου καθώς ήταν μια από τις βασικές επιλογές του πρώην τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα. Ωστόσο τότε, για λόγους οικονομικούς κυρίως, εν τέλει είχε επιλεγεί ο ελεύθερος Χρήστος Μπούρμπος .

Από τον Παναθηναϊκό αρνούνται ότι υπάρχει συμφωνία με τον Γκαλίτσιο αλλά δεν διαψεύδουν ότι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς ούτε ο Μπούρμπος, ούτε και ο Τριανταφυλλόπουλος ικανοποιούν με τις εμφανίσεις τους στο δεξί άκρο της άμυνας, πολύ περισσότερο βεβαίως ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί εφέτος ούτε μία φορά.

Παράλληλα, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να επιστρέψει στο Κορωπί και ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Νίκη Βόλου, που βρίσκεται υπό διάλυση. Ο νεαρός δεξιός μπακ ήταν καλός στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και δεδομένων όσων συμβαίνουν στη βολιώτικη ομάδα οι Πράσινοι αποφάσισαν να τον επανεντάξουν στο δυναμικό τους.

Η επιστροφή Μαρινάκη και φυσικά η παρουσία του Μπούρμπου, φαίνεται ότι θα επαναφέρει τον Τριανταφυλλόπουλο στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας.

Σχετικά άρθρα