Ματσάρα και… καλά «Χ»ριστούγεννα

Φοβερό ματς στη Νέα Σμύρνη αλλά χωρίς νικητή. Πανιώνιος και Ατρόμητος πρόσφεραν χορταστική ισοπαλία (2-2) ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για το 2014. Δύο φορές προηγήθηκαν με τον Ναπολεόνι οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισαν δις με Κολοβό οι γηπεδούχοι. Με δέκα παίκτες από το 32′ η ομάδα του Σα Πίντο λόγω της αποβολή του Κοντοέ, δοκάρι για τους “κυανέρυθρους” με απίστευτο “ψαλίδι” του Γιάννου .

1ο ημίχρονο: Γεμάτο το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στη Νέα Σμύρνη. Ο Ατρόμητος έδειξε από νωρίς διάθεση να αναλάβει πρωτοβουλία και να επιτεθεί την ώρα που ο Πανιώνιος περίμενε τις εμπνεύσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα για να απειλήσει την εστία του Γκορμπούνοφ . Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στο ματς οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την κεφαλιά του Παπάζογλου και στο 9’ ο Πανιώνιος απάντησε με τον Μπουμάλ. Δύο λεπτά αργότερα ο Παπάζογλου δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Παπαδόπουλου και στο 14’ η ομάδα του Σα Πίντο άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και ο Ναπολεόνι από κοντά την έσπρωξε στα δίκτυα για το 1-0ι. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν την μπάλα με περισσότερη άνεση. Απείλησαν εκ νέου με Παπάζογλου και Ναπολεόνι όμως, στο 32’ τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν. Ο Ιμπαγάσα τροφοδότησε κάθετα τον Μπουμάλ, ο οποίος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κοντοέ. Πέναλτι για τον Πανιώνιο και απευθείας κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Ατρόμητου.

Την εκτέλεση της ποινής ανέλαβε ο Κολοβός, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και τον Γκορμπούνοφ στην δεξιά για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 39’ ο Σα Πίντο θέλοντας να “δέσει” τα μετόπισθεν πέρασε στο ματς τον Κούρο στη θέση του Ούμπιντες και ένα λεπτό αργότερα ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου δικαίωσε τον προπονητή του. Στο 40’ σέντραρε ιδανικά από τα αριστερά και ο Στέφανο Ναπολεόνι με διπλή προσπάθεια έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίκτυα “γράφοντας” το 2-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αφού στο 45’ ο Γιάννου έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά άρθρα