Σα Πίντο: «Αφού δεν μπορούσαμε να νικήσουμε…»

Στην αλλαγή των δεδομένων του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο λόγω της αποβολής του Κοντοέ στάθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά από την ισοπαλία (2-2) στη Νέα Σμύρνη. 

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι με δύο τομείς. Στην αρχή μπήκαμε καλά πετύχαμε και το γκολ. Ουσιαστικά μπορούσαμε και νωρίτερα να πετύχουμε δεύτερο τέρμα, να είμαστε πιο σίγουροι στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποβολή και το γκολ που δεχτήκαμε άλλαξαν τα δεδομένα. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και άλλαξαν οι ισορροπίες. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να έχουμε καλύτερα τελειώματα. Δεν κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας, δεν είχαμε την κατοχή στο δεύτερο μέρος και αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, δεν έπρεπε και να χάσουμε».

Για την αντίδραση της ομάδας του: «Όταν δέχεσαι νωρίς το γκολ, οι παίκτες δεν είχαν την ίδια αντίδραση όπως στο πρώτο ημίχρονο. Το γρήγορο γκολ του Πανιωνίου στο δεύτερο μέρος μας επηρέασε. Δεν ήταν δική μου η εντολή να κάτσουμε πιο πίσω».

Για την αλλαγή του Ούμπιντες: «Με την είσοδο του Κούρου έγινε και το δεύτερο γκολ. Αυτό που ήθελα εγώ να πω στους παίκτες μου ήταν να συνεχίσουμε επιθετικά με την αλλαγή. Ο Πανιώνιος παίζει πολύ από τα πλάγια».

Για το αν του άρεσε το θέαμα: «Όχι δεν μου άρεσε, γιατί ήθελα να κερδίσω. Ο Πανιώνιος ήθελε να νικήσει και αυτός το ματς. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπως και στο πρώτο».

Για το πέναλτι του Κοντοέ: «Δεν έχω δει το ριπλέι για να έχω γνώμη. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες φάσεις μέσα στην περιοχή μας. Έπρεπε να ελέγξουμε τον αντίπαλο. Δεν είχαμε συγκεκριμένη ηρεμία όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ».

Σχετικά άρθρα