Μνηστήρες για Κατσουράνη

Ο Κώστας Κατσουράνης ολοκλήρωσε την τρίμηνη θητεία του στην Πούνε της Ινδίας, έχοντας μάλιστα το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει ένας οργασμός φημών για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ, της οποίας είναι διακαής πόθος από πέρυσι που ο 35χρονος άσος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο η αντίδραση των οπαδών της Ένωσης, που εκφράστηκε κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ίσως μπερδέψει την κατάσταση.

Κάπου εκεί στη… συζήτηση μπαίνει και ο ΟΦΗ. Από τη στιγμή που ο Τζενάρο Γκατούζο αποκάλυψε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών, το όνομα του Κατσουράνη ακουγόταν αρκετά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κρήτη.

Μάλιστα όπως αναφέρει το gentikoule.gr το “ψηστήρι” έχει αναλάβει ο ίδιος ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Κατσουράνη ζητώντας του να έρθει στο Ηράκλειο και να φορέσει την φανέλα της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο “Ρίνο” έχει εξηγήσει την αλλαγή σελίδας στην οποία πρόκειται να μεταβεί ο ΟΦΗ ωστόσο γίνεται κατανοητό πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Σχετικά άρθρα