Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Κρόνος στον Τοξότη, στις 23 Δεκεμβρίου 2014. Πού και πώς θα εξελιχθείς τα επόμενα τρία χρόνια
Ο Κρόνος στον Τοξότη, στις 23 Δεκεμβρίου 2014. Πού και πώς θα εξελιχθείς τα επόμενα τρία χρόνια thumbnail

Ο Κρόνος στον Τοξότη, στις 23 Δεκεμβρίου 2014. Πού και πώς θα εξελιχθείς τα επόμενα τρία χρόνια

Στις 23 Δεκεμβρίου 2014, ο Κρόνος, κυβερνήτης της ωριμότητας, της ανάπτυξης και των προκλήσεων, εγκαταλείπει τον υδάτινο Σκορπιό για τον φλογερό Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2017. Ο Κρόνος επισκέπτεται κάθε ζώδιο κάθε 28-30 χρόνια και η άφιξη του σηματοδοτεί μια περίοδο δύο ή τριών ετών, που μας αποκαλύπτει σε ποιον τομέα και πόσο σκληρά θα είναι τα μαθήματα που θα πάρουμε.

 

Η τελευταία περιοδεία του Κρόνου από το ζώδιο του Τοξότη ήταν τον Νοέμβριο του 1985 μέχρι τον Νοέμβριο του 1988, οπότε αν έχετε γεννηθεί εκείνη την περίοδο, ανακαλέστε στη μνήμη σας την προσωπική σας ιστορία. Ίσως να βρείτε επαναλαμβανόμενα γεγονότα ή θέματα που επανεμφανίζονται.Ο Κρόνος ρίχνει τους προβολείς στο "έργο της ζωής" σας και σας καλεί να σταθείτε στο ύψος σας, για να αποφύγετε ρωγμές ψυχής τα επόμενα χρόνια. Απλά, τα μαθήματα του Κρόνου είναι διαφορετικά, ανάλογα με τη θέση του από το ένα ζώδιο σε άλλο.

 

Ο Κρόνος και ο Τοξότης είναι μια περίεργη συναναστροφή, επειδή ο Τοξότης είναι το ζώδιο της αισιοδοξίας και της επέκτασης, ενώ ο Κρόνος σχετίζεται με τους περιορισμούς και τους ελέγχους της σκληρής πραγματικότητας. Αλλά, αυτή η ανάμειξη των αντιθέτων θα μπορούσε πραγματικά να φέρει μια υγιή ισορροπία. Σύμφωνα με τη μετρημένη προσέγγιση του Κρόνου, μπορούμε να δούμε εύφλεκτες καταστάσεις στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα ή και εξεγέρσεις. Ο Κρόνος μπορεί να επηρεάσει ηγέτες ή το ύφος ηγεσίας, και ο φιλοσοφημένος Τοξότης σε αυτή τη θέση, μπορεί να φέρει νέους δημοφιλείς ηγέτες στο παγκόσμιο σκηνικό. Ωστόσο, είναι φυσικό ο Τοξότης, ως ζώδιο της φωτιάς, μπορεί να φέρει ηγέτες που είναι μάλλον δογματικοί και καλοί ρήτορες, οπότε υπάρχει και η περίπτωση να δούμε, από το 2015 μέχρι το 2017, μερικούς "φιλόσοφους της πολυθρόνας", οι οποίοι θα έχουν πιο πολύ ταλέντο στην ομιλία από ό,τι στη δράση.

 

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, μυθικό θεό του γλεντιού, που έρχεται σε αντίθεση με την αυτοπειθαρχία του Κρόνου. Οι ορέξεις μας για την υπέρβαση, θα μπορούσαν να συναντηθούν με τον έλεγχο της πραγματικότητας. Ο Τοξότης είναι επίσης σχετικός με την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη φιλοσοφία και αυτή η διέλευση θα μπορούσε να είναι μια ευλογία για την προσωπική μας ανάπτυξη. Οι ικανοί, σε οποιοδήποτε τομέα, ανεβαίνουν στην κορυφή κάτω από την βασιλεία του Κρόνου, ενώ οι ανίκανοι και ψευδο-γκουρού σίγουρα θα εκτεθούν από τον έλεγχο του συγκεκριμένου πλανήτη.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X