Κληρώσεις για δώρα στο ημίχρονο του Άρης – Τρίκαλα

Δώρα θα κληρώσει ο Άρης για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Παλέ το ερχόμενο Σάββατο (27/12, 5 μ.μ.) στην αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Η ανακοίνωση των «κίτρινων»:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τα Τρίκαλα, το Σάββατο 27/12, 5μ.μ. στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 15 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) τις εξής μέρες και ώρες: Σήμερα Δευτέρα 22/12 μέχρι τις 5μ.μ., αύριο Τρίτη 23/12 από τις 9π.μ. ως τις 5μ.μ., την Τετάρτη 24/12 από τις 9π.μ. ως τις 2μ.μ.  και το Σάββατο από τις 3μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου.  

Οι φίλαθλοι που θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα με τα Τρίκαλα, δε θα φύγουν με… άδεια χέρια από το γήπεδο. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα κληρώσει δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και δώρα εκπλήξεις από το ARIS LEGEND STORE. Η κλήρωση για τους θεατές που θα βρεθούν το Σάββατο στο «Nick Galis Hall» θα γίνει στο ημίχρονο της αναμέτρησης».

Σχετικά άρθρα