Επεισόδια στο Αίγιο

Επίθεση με μολότοφ και πέτρες σημειώθηκε τη νύχτα σε βάρος των οπαδών της Παναχαϊκής κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο του Παναιγιαλείου συνοδεία δύο διμοιριών των ΜΑΤ.

Τους φιλάθλους της Παναχαϊκής περίμεναν σε δρόμους και χωράφια γύρω από το γήπεδο του Παναιγιαλείου φίλαθλοι των γηπεδούχων οι οποίοι τους επιτέθηκαν.

Η αναχώρηση των φιλάθλων της Παναχαϊκής επετράπη αφού είχε περάσει μισή και πλέον ώρα από την λήξη της αναμέτρησης αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει την πραγματοποίηση επεισοδίων.

Λίγη ώρα αργότερα (μετά τις 00.00) σε μεγάλη έκταση οι δρόμοι γύρο από το γήπεδο του Παναιγιαλείου θύμιζαν πεδίο μάχης καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν ρίξει πέτρες , πλίθες μολότοφ και έχουν αναποδογυρίσει κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές ενώ οι κάτοικοι έχουν βγει από τα σπίτια και άλλοι στα μπαλκόνια.

Διμοιρίες των ΜΑΤ έκλεισαν τμήμα των οδών που βρίσκονται γύρω από το γήπεδο προκειμένου να επιτευχθεί η αποχώρηση των φιλάθλων της Παναχαϊκής.

πηγή: patrastimes.gr

Σχετικά άρθρα