Παντελίδης: «Ο Άγγελος ήταν εκνευρισμένος»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για το ματς του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ, την αντίδραση του Άγγελου Αναστασιάδη αλλά και τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα είπε στον Focus fm 103.6:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Θα μπορούσαμε βάση ευκαιριών να πάρουμε κάτι περισσότερο. Σημασία έχει όμως ποιος πετυχαίνει τα γκολ και αυτό το έκανε ο ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Παίξαμε αρκετά καλά από το 50′ και μετά. Ακούω που λένε για τις απουσίες. Εμάς το 50% των απουσιών μας ήταν στην άμυνα και αυτό φάνηκε στα στημένα. Δεν ξέρουμε πως θα ήταν το παιχνίδι αν έπαιζαν και οι δύο ομάδες με 11, ούτε ποιος επηρεάστηκε περισσότερο. Εμάς μας επηρέασε πολύ στον τρόπο λειτουργίας μας. Μέχρι το 50′ δεν έχουμε να επιδείξουμε πολλά. Όχι ότι ο ΠΑΟΚ έχει. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε τόσο πολύ η δυναμικότητα του ΠΑΟΚ”.

Για τον Μάντζιο:“Το μετάνιωσε. Συνήθως το μετανιώνουν οι παίκτες αλλά είναι αργά. Το κακό για την ομάδα γίνεται. Ο Βαγγέλης είναι ένα ήρεμο παιδί που δεν αντιδράει. Είπε ότι τον έβρισε και για αυτό αντέδρασε”.

Για τον Μιλοσάβλιεφ: “Ήταν μια κακή μέρα για αυτόν. Είχε και λίγο παραπάνω άγχος. Το παθαίνει όταν κυνηγάμε στο σκορ. Όταν είμαστε εμείς μπροστά έχει καλύτερες επιλογές. Μίλησα μαζί του και του είπα ότι στο επόμενο παιχνίδι θα μας δώσει τους 3 βαθμούς. Όπως και εμείς οι προπονητές στα άσχημα θέλουμε στήριξη από την διοίκηση έτσι και οι ποδοσφαιριστές θέλουν από εμάς”.

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: “Μίλησα με τον Άγγελο που ήταν πολύ εκνευρισμένος. Όχι με εμένα φυσικά. Γενικά με την κατάσταση. Του ευχήθηκα καλές γιορτές”.

Για την διαιτησία: “Θα μπορούσα και εγώ να διαμαρτυρηθώ αλλά δεν το κάνω. Δεν ασχολούμαι. Από την αρχή της χρονιάς έχω επιλέξει να κάνω πως δεν υπάρχουν. Κάνουν και αυτοί την δουλειά τους, άλλες φορές καλά και άλλες φορές κακά, όπως και εγώ. Επιλέγω να μην ασχολούμαι”.

Για την σύγκριση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: “Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια για εμάς. Στο ένα κερδίζαμε και προσπαθούσαμε να αμυνθούμε και στο άλλο έπρεπε να κυνηγήσουμε το γκολ. Για μια ομάδα σαν την δική μας το δεύτερο είναι πιο δύσκολο”.

Για το πρωτάθλημα: “Αν ο ΠΑΟΚ πλουτίσει το ρόστερ του θα έχουμε μάχη μέχρι το τέλος. Και αυτό είναι κάτι που το θέλω και εγώ προσωπικά. Θέλω το προϊόν που μας ζει να είναι ανταγωνιστικό. Για τις υπόλοιπες ομάδες το πρωτάθλημα θα έχει πολύ ενδιαφέρον και στην κορυφή και στην ουρά. Ένα πρωτάθλημα που ο καθένας χάνει βαθμούς είναι πολύ καλό”.

Σχετικά άρθρα