Σε θετικό πνεύμα η συνάντηση Π.Σ.Α.Π.-Super League

Την πρώτη συνάντηση του με τον νέο Πρόεδρο της Super League κ.Γιώργο Μποροβήλο, είχε η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, προκειμένου να συζητήσει μαζί του θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στις ομάδες του μεγαλύτερου επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Η επαφή με τον κ.Μποροβήλο, εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα της είχε ουσιαστικό περιεχόμενο, σε καλό πνεύμα, καθώς διαπιστώθηκε διάθεση συνεργασίας και απο τις δύο πλευρές , για το κοινό καλό, την βελτίωση δηλαδή των συνθηκών στο ελληνικό ποδόσφαιρο , αναλύθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και συμφωνήθηκαν οι προτεραιότητες που είναι αναγκαίο να τεθούν , ώστε να αντιμετωπισθούν προβλήματα του χώρου.

Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η Super League, όπως και η Πολιτεία, ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση μας για συνεργασία . Η επικοινωνία, η συνεργασία και η αλληλεγγύη είναι αξίες που μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχουν για το ποδόσφαιρο μας. Την τελευταία διετία η συνεργασία Π.Σ.Α.Π. και Super League είναι εξαιρετική και έτσι θέλουμε να παραμείνει.

Ο Π.Σ.Α.Π. επαναβεβαίωσε την πρόθεση του για συναίνεση, αρκεί να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα θέματα που δημιουργούνται, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε προκειμένου, με όρους σεβασμού, συνέπειας και αξιοπρέπειας, να επιβιώσει το ποδόσφαιρο μας απο την κρίση.

Επιβεβαιώθηκε η ικανοποίηση για το επίπεδο ασφάλισης που έχουν , πλέον, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εγινε σαφής η παραδοχή ότι βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των Κανονισμών, ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του Εγγυητικού Ταμείου, το οποίο αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον Π.Σ.Α.Π. Επίσης, έγινε αναφορά στην προοπτική διασφάλισης των αποδοχών και βελτίωσης των όρων συνεργασίας, για τους συναδέλφους μας, σε ένα θετικό πλαίσιο κοινής δράσης.

Ευελπιστούμε ότι μέσα απο διαδικασίες συνεννόησης, το ποδόσφαιρο μας θα σταθεί όρθιο, με τον πρωταγωνιστή του, τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, να αντιμετωπίζεται όπως του αξίζει και δικαιούται.

Σχετικά άρθρα