Αρχική / Είναι ψέμματα !!

Είναι ψέμματα !!

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης μιλώντας στο LIBERO 107,4 και στην εκπομπή στο πέναλτι, επιβεβαίωσε τα όσα εδώ και καιρό ανέφεραν τα ρεπορτάζ του AllAboutARIS και των υπόλοιπων μέσων που έγραφαν την αλήθεια: “Μας πήγαιναν από Παρασκευή σε Δευτέρα και από Δευτέρα σε Παρασκευή. Είναι ψέμματα ότι ήμασταν πληρωμένοι. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έβγαιναν και έλεγαν ότι μας έχουν εξοφλήσει και πριν δυο εβδομάδες όλοι οι παίκτες μοιράστηκαν 13.000 ευρώ!!! Δεν μας φώναξαν ποτέ για τα συμφωνητικά.

Ακόμα και για την ασφάλεια. Υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα. Για να καταλάβετε ο Γκόλιας όταν έκανε μαγνητική έπρεπε να πληρώσει ο ίδιος 200 ευρώ!!! Ουσιαστικά δεν μας κάλυπτε τίποτα. Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω για τον κ. Κάλας ή όποιον άλλο. Δεν είναι δική μου δουλειά. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα να λειτουργήσει αρμονικά και να μην έχουμε πλέον άλλα προβλήματα. Προβλήματα της καθημερινότητας που δεν δικαιολογούνται σε καμία των περιπτώσεων.

Η ομάδα είναι πρώτη και δεν δικαιολογείται αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορεί να ακούμε τον κ. Γαλανό να λέει ότι στις άλλες ομάδες δεν πληρώνονται ή ότι άλλο. Δεν είναι ΑΡΗΣ οι άλλες ομάδες για να έχουν τους στόχους του ΑΡΗ και την ίδια στιγμή να τον ακούμε να λέει ότι θα μας ανεβάσει τρένο και θα πάρει το κύπελλο”.allaboutaris

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X