«Η Παναχαϊκή γνωρίζει ποιοι αναστατώθηκαν»

Ανακοίνωση με αιχμές για τη φιλοξενία στο δημοτικό στάδιο Αιγίου αλλά και για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο εξέδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής.

Η ανακοίνωση:

1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται Καλά Χριστούγεννα στους οπαδούς της και στους οπαδούς όλων των ομάδων στην Ελλάδα.

2. Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή για αυτήν την ποδοσφαιρική αλητεία που επικρατεί στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου του Αιγίου και για το οποίο υπεύθυνος είναι η Διοίκηση οι προπονητές και ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν φάει γλυκό ψωμί στην Πάτρα, θα κάνει ειδική καταγγελία και παρέμβαση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στην Football League μετά τις γιορτές.

Όλοι αυτοί οι οποίοι δεν σέβονται ούτε οικογενειακές υπολήψεις ούτε την σωματική ακεραιότητα των συνανθρώπων τους θα πρέπει να ντρέπονται.

Κύριοι, αρκετά σας ανεχθήκαμε και αρκετά σας βοηθήσαμε μέχρι σήμερα.

3. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για το χθεσινό διαιτητικό όργιο εις βάρος της από το οποίο εξαιρούνται ο βοηθός Σερεμέτης Παναγιώτης και ο 4ος διαιτητής Μπλάνας Γεώργιος θα κάνει ειδική συνέντευξη τύπου μετά τις γιορτές όπου εκτός αυτής της διαιτησίας θα αναφερθεί και στις διαιτησίες που δήθεν ευνοήθηκε καθώς και στα αντίστοιχα παιχνίδια που δήθεν ευνοήθηκε.

Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή γνωρίζει ποιοι και για ποιους λόγους αναστατώθηκαν με το ενδεχόμενο να είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και θα το δημοσιοποιήσει.

Σχετικά άρθρα