Δυνατός άσος η Μπολόνια

105. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ 1 1.70
Ολα στραβά κι ανάποδα πήγαν για την Μπολόνια στην έδρα της Αβελίνο το περασμένο Σαββάτο. Μολονότι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί έμεινε με 10 στο 76′ όταν και δέχτηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο τέλος έμεινε με εννέα και έμεινε μονάχα με τις καλές εντυπώσεις. Τώρα θέλει μόνο τη νίκη καθώς βασικός στόχος της ομάδας του Ντιέγκο Λόπες είναι να μείνει κοντά στη δεύτερη θέση (απ’ την οποία απέχει τρείς βαθμούς) που οδηγεί στη Serie A. Μπορεί να κατακτήσει το τρίποντο με αντίπαλο την Προ Βερτσέλι άλλωστε οι φιλοξενούμενοι ανήκουν στα κλαμπ που βασίζονται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα τους. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι εκτός μετρούν δύο νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 85′ την Τερνάνα 2-1.
 
107. ΠΕΣΚΑΡΑ-ΒΑΡΕΖΕ ΟΒΕΡ 1.85
Αναξιόπιστη εντός έδρας η Πεσκάρα έχει συγκομιδή μόλις 10 βαθμούς σε εννέα αγώνες. Δεν είναι καθόλου καλή στο ανασταλτικό κομμάτι άλλωστε στα περισσότερα ματς που έδωσε στο σπίτι της δέχτηκε γκολ και όχι μόνο αρκετές φορές. Η Βαρέζε αρέσκεται στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων εκτός όπου αγνοεί το τρίποντο. Ενθαρρυντικό σημάδι για το πιθανό υψηλό σκορ η παράδοση. Οβερ έληξαν και τα τέσσερα μεταξύ τους από το 2011 και έπειτα.
 
110. ΤΡΑΠΑΝΙ-ΑΒΕΛΙΝΟ ΟΒΕΡ 1.85
Από τη μία η παράδοση… λέει ισοπαλία, αποτέλεσμα που έχει εμφανιστεί στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας. Από την άλλη όμως πιθανότερο είναι το σενάριο των τουλάχιστον τριών γκολ κυρίως χάριν της άνεσης που έχουν οι γηπεδούχοι να φέρνουν μεγάλα σκορ. Είναι σπάνιο φαινόμενο άλλωστε σε τόσο “σφικτή” σε τέρματα κατηγορία όπως είναι η Serie B να υπάρχει ομάδα που έρχεται από 12 διαδοχικά όβερ! Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι από αυτές τις αναμετρήσεις οι οκτώ είχαν σύνολο τερμάτων 4-6! Η Τραπάνι παίζει πολύ επιθετικά στο κάστρο της και το ίδιο θα πράξει και σήμερα κόντρα σε μια ασταθή ομάδα μακριά από την έδρα της. Η Αβελίνο θα έχει προβλήματα στα μετόπισθεν με την απουσία του βασικού τερματοφύλακα Γκομίς αλλά και του στόπερ Βισκόντι. 

Σχετικά άρθρα