Αρχική / More / Celebrity news / Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδη, μοντέλο
Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδη, μοντέλο  thumbnail

Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδη, μοντέλο

Η κόρη της Ευγενίας και του Θεόδωρου Μανωλίδη, Θεοδώρα- Ολυμπία, είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ ωραίο κορίτσι. Πριν κάποια χρόνια, μια κοινή εμφάνιση μαμάς και κόρης και κάποια παπαρατσικά στιγμιότυπα που ακολούθησαν με τις δυο τους να ψωνίζουν στα μαγαζιά "πυροδότησαν" δεκάδες δημοσιεύματα που μιλούσαν για την καλλονή κόρη της μαέστρου.

Φαίνεται όμως πως και η ίδια η Θεοδώρα (η οποία τόσο από τον ζωγράφο πατέρα της, όσο και από την μουσικό μητέρα της έχει καλλιτεχνική φλέβα) πιστεύει στον εαυτό της. Η 16χρονη θέλει να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος (στο παρελθόν η μητέρα της είχε πει πως τη Θεοδώρα τη γοητεύει ο χώρος της υποκριτικής), αλλά και με το modeling, έστω και ως χόμπι.

Όπως διαπίστωσε το peoplegreece.com το όνομα της όμορφης 16χρονης καθώς και όλα της τα στοιχεία (σ.σ.  ύψος, ηλικία, χρώμα ματιών και εθνικότητα) είναι καταχωρημένα στο model management. Πρόκειται για ένα μεγάλο διαδικτυακό πρακτορείο διεθνούς φήμης όπου κάνουν εγγραφή μοντέλα, ηθοποιοί, φωτογράφοι, στιλίστες κοκ, καταθέτοντας βιογραφικό και φωτογραφίες, με στόχο κάποιος ατζέντης να τους εντοπίσει και να αξιοποιήσει το ταλέντο τους.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Θεοδώρα μοιάζει πολύ στη μητέρα της, Ευγενία Μανωλίδου, η οποία αν και αυστηρή μαμά, είναι πάντα υποστηρικτική με τις αποφάσεις των παιδιών της.

 


Madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X