Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Κρόνος φεύγει από το Σκορπιό- Αλλαγές σε όλα τα ζώδια: Σε ποια φέρνει τύχη και σε ποια όχι;
Ο Κρόνος φεύγει από το Σκορπιό- Αλλαγές σε όλα τα ζώδια: Σε ποια φέρνει τύχη και σε ποια όχι; thumbnail

Ο Κρόνος φεύγει από το Σκορπιό- Αλλαγές σε όλα τα ζώδια: Σε ποια φέρνει τύχη και σε ποια όχι;

Το γεγονός της χρονιάς είναι η μετακίνηση του Κρόνου, που εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού, για να περάσει σε αυτό του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Από την νέα του θέση, πραγματικάέρχεται να ανανεώσει τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις διαθέσεις μας, αφού ο Κρόνος από τον Σκορπιό μας ταλαιπώρησε αρκετά και ιδιαίτερα την τετράδα των σταθερών ζώδιων, τα οποία παίρνουν ανάσα με την μετακίνηση αυτή και να ανακτούν τη χαμένη τους αισιοδοξία!

 

Ο Κρόνος από τον Τοξότη δημιουργεί τη διάθεση να ασχοληθούμε με πιο φιλοσοφικά, πιο πνευματικά θέματα, που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες και καινούργιες προοπτικές, που ξεκινούν από μέσα μας, από την εσωτερική μας αλήθεια. Άλλωστε, το ζητούμενο τελικά είναι να ανακαλύψουμε το δικό μας μονοπάτι, τον δικό μας δρόμο προς την ευτυχία, μια και για τον καθέναν είναι διαφορετικός!

Σελήνη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Κρόνο


Η σημερινή μέρα κάνει την έναρξη της με την Σελήνη να περνά στις 4:52 π.μ. στο ζώδιο του Υδροχόου, ενισχύοντας τις διαθέσεις, που γίνονται πιο εξωστρεφείς. Δημιουργείται μια όμορφη ατμόσφαιρα, που βεβαίως κινείται στο γιορτινό κλίμα των ημερών. Όμως, είναι πολύ πιθανό να έχει και απρόοπτα, μια και ο Ερμής αύριο σχηματίζει δύο δύσκολες όψεις, το τετράγωνο με τον Ουρανό και την σύνοδο του με τον Πλούτωνα, που είναι πιθανό να δυσκολέψουν τα ζητήματα της επικοινωνίας τις ημέρες αυτές.

 

Ωστόσο, η διάθεση της ανταλλαγής, του μοιράσματος, της προσφοράς, ταυτίζονται με το πνεύμα των Χριστουγέννων και δίνουν τη δυνατότητα στις σχέσεις να αξιοποιήσουν όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, δημιουργώντας μια καλή ροή μέσα στην ημέρα.

 

Η μόνη όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη, είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο, επίσης στις πολύ πρωινές ώρες, που μας βοηθά να ανασυγκροτηθούμε και να διευθετήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν. Οι απογευματινές ώρες της ημέρας ενδείκνυνται για παρέες, συζητήσεις, εξόδους και οτιδήποτε τροφοδοτεί την διάθεσή μας με χαρούμενα συναισθήματα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Υδροχόο


 


Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X