«Να μένουμε μακριά από… παπατζιλικία»

Για την πρόθεση του Άλεξ Κάλα να επενδύσει στον Άρη μίλησε ο εκπρόσωπος του ομογενούς επιχειρηματία, Γιώργος Γιακουμίδης, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Οι δηλώσεις του στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”:
Για τη χθεσινή του συνάντηση με τους ανθρώπους του ΑΣ: «Παρουσίασα στους διοικούντες τον ΑΣ, ότι μαζί με τον κύριο Κάλας προτίθεται να επενδύσουν ο Φοιχτ και ο Χένες. Και οι δύο έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο. Ο δεύτερος ειδικά έχει ασχοληθεί με την οργάνωση πολλών ομάδων στην Γερμανία».
Για το πλάνο του Άλεξ Κάλας: «Το πρώτο βήμα ήταν να ζητήσουμε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι το τέλος της σεζόν, αναλαμβάνοντας όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του. Μου ζητήθηκε να πω το ποσό που θα διαθέσει ο κ. Κάλας, αλλά η άποψή του είναι να μένουμε μακριά από… παπατζιλίκια. Δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια, αλλά να αποδεικνύει έμπρακτα αυτό που θέλει να κάνει. Μέσω της συνέπειάς μας, θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο του Άρη. Για τον κ. Κάλας προέχει να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος. Το δεύτερο σκέλος είναι να αναλάβει την εκκαθάριση της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα και η τρίτη πρόταση που έγινε είναι ότι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για να συσταθεί η νέα ΠΑΕ, βάζοντας το μίνιμουμ μετοχικό κεφάλαιο που θα ορίσει ο Ερασιτέχνης. Η φιλοδοξία του κ. Κάλας είναι όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ, να δημιουργήσει μία μοντέρνα ομάδα, βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Θέλει μεθοδικά, βήμα-βήμα, να στηθεί μία ισχυρή εταιρία».
Για την δημιουργία αθλητικού κέντρου: «Βήμα-βήμα θα γίνει μία μοντέρνα ευρωπαϊκή ομάδα και σε αυτήν, θα είναι απαραίτητο ένα αθλητικό κέντρο».
Για το αν είχε επαφή με μέλος του Ερασιτέχνη και την εντολή του Κάλας να πληρωθούν οι παίκτες: «Μέχρι στιγμής δεν είχα καμία ενημέρωση. Ο κ. Κάλας ανησύχησε όταν διάβασε ότι η ομάδα θα διαλυθεί από τη φυγή κάποιων παικτών, ήθελε να προλάβει τις εξελίξεις και να το τακτοποιήσει αυτός, πληρώνοντας από τώρα τους παίκτες».
Για την παραμονή του Πάουλο Κάμπος: «Ηταν επιθυμία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να παραμείνει ο Κάμπος, Έχει βρεθεί στην ίδια θέση και δεν θα ήθελε να γίνει κάτι ανάλογο με συνάδελφο του».

Σχετικά άρθρα