Αρχική / More / Celebrity news / Συνάντηση Τρέμη, Στραβελάκη, Σαράφογλου με τους μετόχους του MEGA
Συνάντηση Τρέμη, Στραβελάκη, Σαράφογλου με τους μετόχους του MEGA thumbnail

Συνάντηση Τρέμη, Στραβελάκη, Σαράφογλου με τους μετόχους του MEGA

Η Όλγα Τρέμη, ο Νίκος Στραβελάκης και η Μαρία Σαράφογλου είχαν κληθεί από τους μετόχους του MEGA σε συνάντηση. Σημειώνεται ότι δεν ήταν στο πλαίσιο συνεδρίασης του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, αλλά άτυπη συζήτηση για το μέλλον του ενημερωτικού τομέα του καναλιού.


Σύμφωνα με πληροφορίες η εκκρεμότητα της Όλγας Τρέμη με το σταθμό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος του έτους, οριακά μέχρι το πρώτο 5νθήμερο του Ιανουαρίου, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος έχει καταθέσει πρόταση για την αναμόρφωση του ενημερωτικού τομέα, που βάζει ξανά στο παιχνίδι το κανάλι το οποίο εσχάτως υπολείπεται σε νούμερα τηλεθέασης, αλλά και σε παρέμβαση.


Είναι γνωστό ότι οι εκδότες αναζητούν λύση κοινής αποδοχής, προκειμένου να αντικαταστήσουν το μεταβατικό σχήμα που αυτή τη στιγμή «τρέχει» το κανάλι… χωρίς ωστόσο να είναι σαφές το πού θέλουν να οδηγήσουν το «όχημα»!


Είναι προφανές όμως, ότι λόγω της εμπειρίας και της διαδρομής της Όλγας Τρέμη, η πρότασή της στο κανάλι αναμένεται να ξαναδώσει πνοή και ένταση στο ενημερωτικό του προϊόν! Μάλιστα όσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επαναδραστηριοποίησή της, τόσο αυξάνουν και οι πιθανότητες να ξαναμπεί δυναμικά ο σταθμός στον ανταγωνισμό και να διεκδικήσει την πρωτιά, αλλά και την παρέμβαση στην κοινή γνώμη που έχει χάσει!


Enimerosi24.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X