Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ας είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας, για να απολαύσουμε το γιορτινό κλίμα! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Ας είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας, για να απολαύσουμε το γιορτινό κλίμα! Προβλέψεις για τα ζώδια. thumbnail

Ας είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας, για να απολαύσουμε το γιορτινό κλίμα! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο Ερμής ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού, αφού διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3:31 και σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 8:53. Οι συγκεκριμένες όψεις μπορούν να χαλάσουν το γιορτινό κλίμα της ημέρας, αφού ευθύνονται για ανατροπές, εντάσεις, ατυχήματα και δυσάρεστες ειδήσεις. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί στα λόγια και τις πράξεις μας και να αποφύγουμε να πυροδοτούμε μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Πολλοί κίνδυνοι μπορούν να αποφευχθούν, αν επιστρατεύουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας και δεν ρίξουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Οι όψεις αυτές μπορεί επίσης να φέρουν αποκαλύψεις που θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα. Προσοχή χρειάζονται και οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτές τις μέρες, καθώς η διάρκειά τους μάλλον θα είναι σύντομη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή


Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά τουΠαρορμητικού Σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/1, 2/4, 4/7 και 5/10.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X